Το Athens Beer Festival είναι αυτό που περιμένουμε μετά τις διακοπές

mpira
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το καλοκαίρι έχει λίγα… ψωμιά ακόμη, αλλά ο Σεπτέμβριος που ακολουθεί δεν μας «ρίχνει». Απεναντίας, έχουμε έναν (και μοναδικό) λόγο να τον περιμένουμε κι αυτός είναι το Athens Beer Festival.

Το διάσημο φεστιβάλ μπίρας ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά να κάνει την έναρξη του φθινοπώρου λίγο πιο γλυκιά, από την πρώτη κιόλας μέρα, αφού από την 1η έως και την 11η Σεπτεμβρίου, το Athens Beer Festival μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και φυσικά πολλή μπίρα.

Στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, φέτος μας περιμένουν πιο πολλές μπύρες, πιο πολλά είδη φαγητού, πιο φθηνά εισιτήρια και εκπληκτικές live συναυλίες με πάρα πολλές εκπλήξεις.

Έπειτα από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, το Athens Beer Festival αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες των φίλων της μπίρας στην Αττική κι όχι μόνο. Η ραγδαία ανάπτυξη των ελληνικών μικροζυθοποιίων, αλλά και η έντονη ζήτηση για εισαγόμενη craft μπίρα οδήγησε, μάλιστα, στη δημιουργία του Athens Beer Bar, του μεγαλύτερου beer bar που έχει υπάρξει, όπου η διοργάνωση θα προσφέρει τις μπίρες της σε μοναδικές τιμές.

To Bar, κατηγοριοποιημένο σε Greek Craft Bar, Big Brewers και Gipsy Brews sections κ.λπ. θα τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο του φεστιβαλικού χώρου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, ενώ θα πλαισιώνεται και από κατηγοριοποιημένα κιόσκια φαγητού, που θα προσφέρουν beer restaurant food και street food, τόσο με βάση το είδος φαγητού όσο και με βάση τη προέλευσή του. Έτσι θα μπορέσετε να ταιριάξετε την αγαπημένη σας παγωμένη μπίρα με το κατάλληλο φαγητό, στο Pairings Garden.

Εκτός από το τεράστιο beer bar, όμως, με τη μεγαλύτερη ως τώρα ποικιλία μπύρας και το άφθονο και ποιοτικό φαγητό στο micro food garden, μας περιμένυον, επίσης, beer baristas γεμάτοι τρέλα, αλλά και ατελείωτη live μουσική

To Athens Beer Festival ετοιμάζεται να γράψει για άλλη μια χρονιά ιστορία, μετρώντας ήδη χρόνια από το 2001 που ξεκίνησε από το Άλσος Κηφισιάς και πέρασε από διάφορα μέρη, όπως από το Allou Fun Park και φυσικά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο από το 2004 μέχρι το 2013 μετατράπηκε στο μεγαλύτερο χώρο πώλησης-δοκιμής μπύρας που όμοιο του έβρισκε κανείς μόνο στο εξωτερικό.

Info
Athens Beer Festival
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι
1-11/9, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 18.00 έως 02.00