Οι γεύσεις του Nixon πάνε Σπέτσες

nixon-palms
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Σεπτέμβρης ξεκινά δυναμικά, με μια νέα γαστρονομική συνάντηση στη βεράντα του Ποσειδωνίου των Σπετσών, όπου το Palms Drinks & Bites υποδέχεται το Nixon.

Το νησί των Σπετσών, εκτός από την Αρμάτα, επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη αυτές τις ημέρες, με το Palms Drinks & Bites και το Poseidonion Grand Hotel να υποδέχονται τις γεύσεις του Nixon για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

To αγαπημένο στέκι της Αθήνας έπειτα από την περιπλάνησή του στα νησιά του Αιγαίου φέτος ρίχνει άγκυρα για λίγες μόνο ημέρες στον Αργοσαρωνικό, συστήνοντας τις γεύσεις του στο κοινό των Σπετσών μέσα από το Palms. Εκεί, με θέα τα νερά του Αργοσαρωνικού και κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό των Σπετσών οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δροσερά κοκτέιλ συνοδεία των μοναδικών γεύσεων που θα ετοιμάζει η ομάδα του Nixon από την 1η μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, εκτός της ημέρας του εορτασμού της Αρμάτας.

Η συναγή αποτελείται από κλασικές γεύσεις, αλλά και πιο δημιουργικά πιάτα, που συνδυάζονται μοναδικά με τα δυνατά κοκτέιλ και τα premium ποτά με σκοπό να δώσουν ένα ξεχωριστό ύφος στα καλοκαιρινά βράδια. Η αγάπη για τη φιλοξενία και το πάθος για τη δημιουργία μιας ανεπανάληπτης εμπειρίας αποτελούν τον κοινό τόπο του Poseidonion Grand Hotel και του Nixon που φέτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Palms με στόχο την παράταση της καλοκαιρινής εμπειρίας μέσα από ένα (ακόμη) γευστικό ταξίδι, μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα!

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Nixon εδώ.