Στα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης η ελληνική κουζίνα «ανθίζει»

ta-mpakaliarakia-tis-anoiksis
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Φεύγουμε μακριά από το κέντρο και κατευθυνόμαστε προς την Άνοιξη, εκεί όπου το εστιατόριο «Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης» προσφέρει ελληνική κουζίνα με πίστη στην παράδοση.

Η ιστορία του εστιατορίου κρατεί από το 1932, όταν η οικογένεια του Β. Μυλωνά άνοιξε το πρώτο εστιατόριο με αυτό το όνομα. Από τότε συνεχίζει ακάθεκτα να προσφέρει τα νόστιμα πιάτα του, προετοιμασμένα πάντα με φρέσκα υλικά πρώτης ποιότητας, προσπαθώντας να κρατήσει την ιστορία της Άνοιξης ζωντανή και με την ελπίδα ότι θα γίνει ένα στέκι για όλες της ηλικίες.

Ο χώρος που στεγάζεται το εστιατόριο είναι πολύ φιλόξενος και διακοσμημένος έτσι ώστε οι πελάτες να νιώθουν άνεση και με το προσωπικό του μεζεδοπωλείου να είναι πολύ φιλικό, δημιουργώντας καθημερινά μια όμορφη κατάσταση με τον κόσμο.

Η κουζίνα του εστιατορίου βασίζεται στην ελληνική γαστρονομία κρατώντας την παράδοση, που σημαίνει ότι δύσκολα δεν θα καλύψει τα γούστα κάποιου που αναζητά να απολαύσει ελληνικές γεύσεις. Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν στον κατάλογο, εκτός από τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, τον κλασικό μπακαλιάρο, είναι και η σαρδέλα φιλέτο στη σχάρα, η γαρίδα κριθαρότο, το χταπόδι λαδοριγανάτο, οι μπακαλιαροκεφτέδες, η πεσκανδρίτσα, καθώς και η φάβα Σαντορίνης και το σαγανάκι Μυτιλήνης.

Οι φίλοι του μεζέ θα βρουν ακόμη και πολλούς άλλους ελληνικούς μεζέδες, όπως σουτζουκάκια σμυρναίικα, κοκκινιστό, σαλιγκάρια, λαχανοντολμάδες και άλλα παραδοσιακά φαγητά.

Πάρτε μια δόση από… Άνοιξη στην αρχή του φθινοπώρου και ξεκινήστε τη σεζόν με τον πιο γευστικό τρόπο.

Info
Τα Μπακαλιαράκια της Άνοιξης
Αθηνών Χαλκίδος 17, Διόνυσος
210 814 4425
Ανοιχτά κάθε βράδυ από Τρίτη–Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.