Το αυθεντικό truck της Don Julio έφτασε στην Αθήνα και το γιόρτασε

Η πόλη μας υποδέχθηκε το αυθεντικό φορτηγάκι της εκλεκτής tequila με ένα εντυπωσιακό event και πλούσιες γεύσεις με αέρα Μεξικού.

Στο Μεταλλουργείο, σε ένα χώρο επί της οδού Πειραιώς, τίποτα δεν θύμιζε Ελλάδα πριν μερικές μέρες, αφού ο χώρος μετατράπηκε σε Mexican hacienda για να γιορταστεί η άφιξη του φορτηγού-συμβόλου της Don Julio, της tequila που μεταφέρει το πάθος και τις αξίες του ιδρυτή της.

Όσοι παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στα χρώματα, τις γεύσεις και την κουλτούρα του Μεξικό, αλλά και να νιώσουν το πνεύμα του ιδρυτή Don Julio González που συνήθιζε να λέει «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!»

Τη βραδιά πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες τόσο από την ομάδα της Diageo, όσο και από τον Deano Moncrieffe, Don Julio Europe Brand Ambassador και επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ταξίδι του Don Julio truck ανά τον κόσμο και την έλευση του στην Αθήνα, καθώς και στην μακρά παράδοση του εκλεκτού αποστάγματος που το καθιστά την καλύτερη και πιο γευστική τεκίλα στον κόσμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ξεχωριστοί οικοδεσπότες: ο World Class Bartender of the Year 2017 στην Ελλάδα, Πάνος Κανατσούλης, ο βραβευμένος με Michelin σεφ και ένας εκ των ιδιοκτήτων της Cookoovaya, Νίκος Καραθάνος, και η DJ Kafka που έδωσε περισσότερο χρώμα στην μεξικανική γιορτή με τα latin tunes της.

Ο Πάνος Κανατσούλης

Ο Πάνος Κανατσούλης, με συμμάχους το αστείρευτο ταλέντο του και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της βραδιάς, εμπνεύστηκε δύο περίτεχνα serves: την εικονική “TLALOC Tommy’s Margarita” με Don Julio Blanco, σιρόπι αγαύης, Tlaloc rim και φρεσκοστυμμένα limes και το “Alma Ardiente”, με Don Julio Reposado, και Madeira κρασί που είχε θερμανθεί με κόκκους κακάο, το οποίο συνοδεύτηκε υπέροχα με ψημένο καλαμπόκι.

Ο Νίκος Καραθάνος, από την άλλη, μέσα από ένα μενού πλούσιο σε μεξικάνικες γεύσεις, που περιείχε από τόνο tartar με hot & sweet chilli και avocado guacamole μέχρι fried ravioli bourito και mini χοιρινές μπουκίτσες με φασόλια, ταξίδεψε τους καλεσμένους σε μοναδικά γαστρονομικά μονοπάτια.

Την Cantina La Primavera, το μοναδικό αυτό truck, υποδέχτηκαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά και λαμπεροί καλεσμένοι, όπως η Ελένη Βαΐτσου, η Νικολέττα Ράλλη, ο Δημήτρης Τσακούμης, η Νεφέλη Γεωργαλά, η Αλεξάνδρα Δράκου, ο Άλεξ Κάβδας, η Κλέλια Πανταζή και η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το truck ήδη έχει βάλει μπρος και θα γυρίσει σε εκλεκτά bars της πόλης από την Παρασκευή 08/09 έως την Κυριακή 24/09.

Δείτε το ταξίδι του εδώ.

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ