Τα Amigos χαρίζουν μεξικάνικα χαμόγελα

amigos-1
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Τη Δευτέρα 18/9 τα Amigos θα γιορτάσουν μια από τις πιο σημαντικές επετείους του Μεξικό, σε μια ξεχωριστή βραδιά προσφοράς, με την παρουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Martha Moroleon.

Τα Amigos σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη έχουν ξεχωρίσει για την προσεγμένη μεξικάνικη κουζίνα τους, το περιβάλλον και τις Margaritas τους. Εκτός, όμως, από το κομμάτι της γεύσης και της κουλτούρας, τα μεξικάνικα εστιατόρια έχουν ξεχωρίσει και για την προσφορά τους, αρπάζοντας για άλλη μια φορά την ευκαιρία και διοργανώνοντας ένα ιδιαίτερο φιλανθρωπικό event με τελικούς αποδέκτες τα παιδιά.

Στο πλαίσιο του εορτασμού μίας από τις πιο σημαντικές επετείους του Μεξικού, της ημέρας της Ανεξαρτησίας της χώρας, τα Amigos της Γλυφάδας ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 9μ.μ. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε με άφθονη μαργαρίτα Cuervo, να απολαύσετε μοναδικές μεξικάνικες γεύσεις κι όλα με την παρέα της δημοφιλούς μεξικάνας τραγουδίστριας, Martha Moroleon, συνοδευόμενης μουσικά από τους Apollon Mariachi sound.

Αυτή η σημαντική fiesta θα αποτελέσει και αφορμή να μοιραστούμε κάποιες από τις πιο σημαντικές αξίες των Amigos, αλλά και της μεξικάνικης κουλτούρας, αυτές της οικογένειας και της αλληλεγγύης. Γι’ αυτό λοιπόν, όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τα Amigos με την ευγενή υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου, «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Τη Δευτέρα, λοιπόν, κατεβαίνουμε Γλυφάδα για καλό σκοπό.

Info
Amigos Mexican restaurants bar
Κύπρου 65, Γλυφάδα, 210 8983167 και Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220.