Το ΜεZέν πιάστηκε μόνιμα στην «παγίδα» του The Trap

the-trap
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το θεσσαλιώτικο τσιπουράδικο κατέβηκε στην Αθήνα μέσα στην άνοιξη μαζί με τους μεζέδες του και έκανε θραύση. Τώρα, πλέον, όλα δείχνουν ότι έπεσε για τα καλά στην «παγίδα» του The Trap και ήρθε για να μείνει.

Το ΜεZέν είναι ένα τσιπουράδικο διαφορετικό από τα άλλα, που έκανε την εμφάνισή του δύο φορές μέσα στην άνοιξη στο αθηναϊκό The Trap και κατάφερε να κάνει αίσθηση στον κόσμο της πρωτεύουσας. Οι μεζέδες του εντυπωσίασαν και οι βραδιές είχαν πραγματικά τη δική τους ατμόσφαιρα, κάτι που έκανε τον κόσμο να το αναζητά,

Έπειτα από αυτές τις επιτυχημένες βραδιές, το τσιπουράδικο του Γρηγόρη Χέλμη και του Ανδρέα Διακοδημήτρη πιάνει μόνιμη θέση στην κουζίνα του The Trap, με τις δύο ομάδες να συνυπάρχουν και κερδισμένους όλους εμάς που πλέον θα απολαμβάνουμε πρωινό, brunch, βραδινό και φυσικά τα υπέροχα κοκτέιλ και aperitivo σε μια δημιουργική συνύπαρξη. Η συνύπαρξη αυτή σημαίνει αναπροσαρμογή του barfood με μια πιο «μεζεδίστικη» φιλοσοφία, αλλά και των κοκτέιλ, που θα «κρύψουν» περισσότερη Ελλάδα μέσα τους.

Σήμερα, μάλιστα, το The Trap σε συνεργασία με το ΜεZέν θα παρουσιάσουν τη νέα Cocktail List βασισμένη στα ελληνικά αποστάγματα συνοδευόμενη από γεύσεις ΜεZέν, σε ένα πρώτο κομμάτι του Filoxenia Project που είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί όλους, με το The Trap να καλωσορίζει το θεσσαλιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα.

Info
The Trap
Όθωνος 10
210 321 5561
22/9 από τις 18.00