Το Αγορά κλείνει 20 χρόνια και γιορτάζει

agora
ΤΡΙΤΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Οι μπιρολάτρεις και οι κρεατοφάγοι εκεί έξω θα βρουν για μερικές ημέρες τον παράδεισό τους στο εστιατόριο Αγορά των Αμπελοκήπων.

Με αφορμή τα 20 χρόνια του, το εστιατόριο Agora συνεχίζει τη σειρά από θεματικές ενότητες και αυτή τη φορά πρωταγωνίστρια θα είναι η μπίρα. Μέχρι και την Πέμπτη 12/10 θα έχετε επιλογές και από ένα ξεχωριστό έξτρα Food & Beer Pairing menu που θα σερβίρεται παράλληλα με τον καθιερωμένο κατάλογο και θα περιέχει πολλές γευστικές εκπλήξεις και ζευγαρώματα, με 25 ευρώ/άτομο.

Για να πάρετε μια γεύση τι σας περιμένει, να σας πούμε ότι το μπουτάκι κοτόπουλο σε τραγανή κρούστα με τσίλι και Jack Daniel’s sauce ζευγαρώνει με Heineken Premium Lager Draught, το mix grill με πικάντικο λουκάνικο, κεμπάπ και μοσχαρίσιο φιλέτο με σαντιγί μουστάρδας ταιριάζει με την ΑΘΗΝΕΟ 5Hops Pils Draught, η χοιρινή πανσέτα στα κάρβουνα με Bourbon sauce τα «βρίσκει» με την Murphy’s Irish Stout Draught και η τηγανητή μηλόπιτα σε τραγανό φύλλο τορτίγιας με παγωτό χαλβά κάνει παρέα με τον… Μηλοκλέφτη (ελληνικός μηλίτης).

Το πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει!

Info
Λ. Αλεξάνδρας και Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
2106426238