To By the glass στρώνει κυριακάτικο τραπέζι

bytheglass
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Νοσταλγικές γεύσεις και αρώματα εκλεκτών οίνων, όλα τα έχει το κυριακάτικο τραπέζι του By the glass.

Το κυριακάτικο τραπέζι είναι αγαπημένη οικογενειακή παράδοση με συγκεκριμένες γεύσεις που μας στέλνουν όλους πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Αυτό το γνωρίζει το By the glass και γι’ αυτό ανοίγει τη φετινή σεζόν προσκαλώντας τους λάτρεις του κέντρου –και όχι μόνο– σε έναν γοητευτικό συνδυασμό ελληνικής κουζίνας και σύγχρονου trend.

Το κυριακάτικο τραπέζι έρχεται πλούσιο σε παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας που θα γαργαλίσουν τις αισθήσεις των θαμώνων του με μυρωδιές και γεύσεις καλά κρυμμένες στα ξέγνοιαστα χαμόγελα της παιδικής τους ηλικίας.

Ξεκινώντας από το χαλαρό πρωινό από τις 10 π.μ., η Κυριακή στο By the glass θα προχωρήσει ανάλαφρα προς τις μικρές μεσημβρινές ώρες, από τη 1 και μετά, σε γεύσεις βαθιά ελληνικές, γεύσεις «από σπίτι», όπως πίτες της γιαγιάς, κόκορας κρασάτος του παππού, μοσχαράκι γιουβέτσι της μαμάς από εκείνο που μοσχομύριζε όλο το σπίτι, κατσικάκι στο φούρνο για τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια και όλα αυτά με γαρνίρισμα δροσερών σαλατικών και τη συνοδεία μιας μεγάλης γκάμας εκλεκτών ελληνικών κρασιών που έρχονται να απογειώσουν τις γεύσεις και τη διάθεση.

Τα πιάτα προτείνει ο πολυβραβευμένος σεφ Θεόδωρος Καρίνος, συνδυάζοντας πατροπαράδοτες συνταγές σε σύγχρονες και ελαφριές παραλλαγές για ένα ευχάριστο κυριακάτικο μεσημέρι στην καρδιά της πόλης. 

Δώστε κυριακάτικο ραντεβού στο By the glass!

Info
Γ. Σουρή & Φιλελλήνων, Αθήνα
210 3232560