Veniero: η νέα all-day πρόταση στο Κεφαλάρι

veniero
ΤΡΙΤΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Στην πλατεία του Κεφαλαρίου στην Κηφισιά το Veniero, κάνει πλέον τη δική του πρόταση για καφέ φαγητό και ποτό, αλλά και live events.

Τα all-day στέκια πληθαίνουν στην πόλη μας όλο και περισσότερο. Το Veniero, όμως, αποτελεί μια all-day αντιπρόταση που έχει σκοπό να μας πάρει μακριά από τα γνωστά στέκια του κέντρου και να μας πάει πιο βόρεια, μέχρι το Κεφαλάρι.

Ένα meeting point για όλες τις ώρες τις ημέρας με θέα στο πιο όμορφο και ζωντανό μέρος της Κηφισιάς, το Veniero αποτελεί ένα χώρο υψηλής αισθητικής, όπου η απόλαυση ξεκινά από το πρωί μέσα από ποιοτικούς καφέδες και χυμούς, πλούσιο πρωινό με ομελέτες και pancakes.

Ολόφρεσκες μπαγκέτες και snack αποτελούν την καλύτερη πρόταση για ελαφριά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, που συμπληρώνονται από χειροποίητες πεντανόστιμες πίτσες, φρέσκιες σαλάτες και extra large burger.

H γευστική απογείωση έρχεται με μια σειρά από κυρίως πιάτα, από εξαιρετικής ποιότητας κρέατα και θαλασσινά που επιμελείται ο σεφ Στέλιος Μπαξεβάνης.

Το μενού συμπληρώνει μια λίστα με μερικές από τις πιο ξεχωριστές ετικέτες ελλήνων παραγωγών, προσεκτικά επιλεγμένες για να συμπληρώσουν με τον ιδανικό τρόπο την γευστική εμπειρία.

Κι όταν περνάει η ώρα, η μπάρα του Veniero στέκει εξίσου ψηλά, προτείνοντας μια σειρά από φανταστικά signature cocktails που το αναδεικνύουν σε ένα από τα πιο δυνατά bars των βορείων προαστίων.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και τα live events που ετοιμάζονται και θα ανακοινωθούν σύντομα με γνωστούς μουσικούς και συγκροτήματα κι έχετε ήδη αρκετούς λόγους να σχεδιάσετε τη... μεγάλη άνοδο προς το Κεφαλάρι.

Info
Veniero
Θ. Δηληγιάννη 56, Κηφισιά, 210 2723110.