Σαββατιάτικο bbq street food πάρτι στην Αιόλου

mama-roux
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το φθινόπωρο είναι εδώ, αλλά ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι και το Mama Roux λέει να το γιορτάσει με ένα περοποιημένο bbq στο κέντρο της Αθήνας.

Το καθιερωμένο BBQ Street Food Party του Μama-Roux παραμένει «πιστό» στο φθινοπωρινό του ραντεβού κι επιστρέφει στις 21 Οκτωβρίου στον αγαπημένο πεζόδρομο του κέντρου, την Αιόλου.

Μπόλικο φαγητό, ποτό, μουσική, όλα σε street εκδοχή, με έμπνευση από τον Αμερικάνικο Νότο, είναι αρκετά για να μας «μεταφέρουν» στο κλίμα χαράς της Ν. Ορλεάνης, της πιο ζωντανής πόλης του κόσμου!

Όπως σε κάθε Street Food Party, το φαγητό βγαίνει στο… δρόμο κι όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε κλασικές γεύσεις όπως Gumbo Soup, Corn on the Cob και Southern Potato Salad, οι οποίες «παντρεύονται» με Burgers, Super Burrito κ.λπ., ενώ το street food menu θα ολοκληρώσουν τα Texas BBQ πιάτα.

Mama Roux fb page

Ο κατάλογος των cocktails θα ανανεωθεί με σπιτικά υλικά για να απογειώσει τη Southern εμπειρία, ενώ για τους fans της μπύρας, θα υπάρχει ειδικό beer station, όπου θα ρέει άφθονη.

Από όλο αυτό το γευστικό πάρτι δεν γίνεται να λείπει η μουσική: οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank, η μπάντα του John Higgins που γνωρίσαμε μέσα από τα Street Food Parties του Μama-Roux, θα παίξει live Rythmes & Blues μουσικές μετατρέποντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από γεύσεις, μυρωδιές και funky μουσικές!

Info
Mama Roux BBQ Street Food Party
Αιόλου 48-50, 2130048382
Στις 21/10, στις 21.00