Τα Σαββατοκύριακα στο Mythos by Divani θα κάνουν το χειμώνα μας πιο νόστιμο

mythos-by-divani
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Την Παρασκευή 20/10 το εστιατόριο Mythos by Divani υποδέχτηκε Winter Weekends στη γνωστή ειδυλλιακή του τοποθεσία με την ασυναγώνιστη θέα στη θάλασσα του Καβουρίου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Mythos by Divani, οι στιγμές μετατρέπονται σε αξέχαστες αναμνήσεις, δίνοντάς μας την ιδανική αφορμή για να παραμείνουμε στα νότια της Αήνας. Κι αν το κάνουμε, τα Winter Weekends στοχεύουν να μας χαρίσουν την απόλυτη lifestyle εμπειρία, όπου γεύση και μουσική παντρεύονται σε ένα μοναδικό ταξίδι, με guest DJs και live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Εκλεκτές επιλογές από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μέχρι σούσι και μεσογειακά πιάτα, έρχονται να ολοκληρώσουν τη μοναδική εμπειρία στο εστιατόριο Mythos by Divani.

Η επίσημη έναρξη των Winter Weekends με το Grand Opening θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου και το εστιατόριο επιφυλάσσει ξεχωριστές στιγμές για τους επισκέπτες, με πρωταγωνιστές το καλό φαγητό και την ανεβαστική διάθεση. Φέτος, το Mythos by Divani βάζει στόχο να μετατρέψει τις στιγμές σε αναμνήσεις και να μας δώσει την απόλυτη αφορμή να επιστρέψουμε στα νότια της πόλης ακόμα και τον χειμώνα.

Info
Mythos by Divani
Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη
210 8911100