Το φθινόπωρο είναι πιο γευστικό από ποτέ στο Ψωμί & Αλάτι του Γιάννη Λουκάκου

psomi-ki-alati
ΤΡΙΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Δυναμικό είναι το ξεκίνημα της σεζόν για το αγαπημένο εστιατόριο του Χαλανδρίου, με πολλές επιλογές και προτάσεις που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι φίλοι του ποιοτικού φαγητού.

Στην πιο δραστήρια «πιάτσα» της Αθήνας, στο Χαλάνδρι, το εστιατόριο Ψωμί & Αλάτι του Chef Γιάννη Λουκάκου βάζει τα φθινοπωρινά του και ξεκινά τη σεζόν με διάθεση να συνεχίσει να εντυπωσιάζει γευστικά τους επισκέπτες του.

Προτάσσοντας την επιθυμία να προσφέρει επιλογές για όλες τις ώρες της μέρας, το Ψωμί & Αλάτι συνεχίζει το διευρυμένο ωράριο του, λειτουργώντας καθημερινά από το μεσημέρι, όπου μας υποδέχεται καθημερινά σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο, προσκαλώντας μας σε ένα γευστικό ταξίδι αξιώσεων, που συνδέει μοναδικά την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Μία από τις πιο σημαντικές πρωτοβουλίες του Ψωμί & Αλάτι παραμένει το γεγονός ότι προσφέρει ένα πλούσιο set menu στην τιμή των €25, το οποίο περιλαμβάνει 6 πιάτα και φιάλη κρασί. Το μενού αυτό που προσφέρεται, λαμβάνοντας υπόψη το οικονομικό κλίμα, έχει αποσπάσει εύσημα από τους φίλους του εστιατορίου τόσο για το εύρος του όσο και για την ανεπανάληπτη σχέση ποιότητας-τιμής που το διακρίνει. Διαβάστε το set menu εδώ.

Ακόμη, ανταποκρινόμενο στην επιθυμία των φίλων του για brunch περισσότερες μέρες της εβδομάδας, το αγαπημένο εστιατόριο της Πλατείας Ελευθερωτών επεκτείνει το brunch του από την Κυριακή και στο Σάββατο. Έτσι, κάθε Σαββατοκύριακο, πιάτα με πρωταγωνιστές τα αυγά και τα burgers συνθέτουν ένα πλούσιο μενού brunch που θα ενθουσιάσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Δείτε εδώ το brunch menu.

Τέλος, για όσους θέλουν να βιώσουν από πρώτο χέρι μια μοναδική μαγειρική εμπειρία, σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, παρέα με άλλους θιασώτες της μαγειρικής τέχνης, το TheSeminarProject προσφέρει μία ανανεωμένη και ιδιαίτερα πληθωρική σειρά αυτοτελών μαθημάτων μαγειρικής, πάντα υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου Chef Γιάννη Λουκάκου. Σε αυτά περιλαμβάνονται τόσο μαθήματα που αγαπήθηκαν από τον κόσμο στο παρελθόν, όσο και νέα μαθήματα που ξεκλειδώνουν μυστικά για περισσότερες απολαυστικές συνταγές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο! Διαβάστε αναλυτικότερες πληροφορίες στη σελίδα του TheSeminarProject.

Όλα δείχνουν έτοιμα και γευστικά για τη φθινοπωρινή σεζόν στο Ψωμί & Αλάτι κι εμείς είμαστε εξίσου έτοιμοι να τα δοκιμάσουμε!

Info
Ψωμί & Αλάτι
Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι, 210 6848178
[email protected], www.psomialati.gr

TheSeminarProject 
Μαθήματα & Events Μαγειρικής
Ομήρου 18, Χαλάνδρι
210-6812602
[email protected]
www.yiannislucacos.gr/seminars