Chicken Stories: το νέο κοτο-fast food στης πόλης

chicken-stories
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με πρωταγωνιστή το ολόφρεσκο ελληνικό κοτόπουλο, το Chicken Stories ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες τη λειτουργία του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και προσφέρει γρήγορο, ποιοτικό και πεντανόστιμο φαγητό.

Αν το chicken burger ήταν αυτό που πάντα σας γοήτευε όταν επισκεπτόσασταν μπεργκεράδικα, τότε στο Chicken Stories θα βρείτε τον… παράδεισό σας, με το κοτόπουλο σε πρώτο ρόλο και πλήθος από πιάτα να το αξιοποιούν σε κάθε του μορφή.

Αρχικό δημιούργημα μια ροδίτικης οικογένειας με μεγάλη γνώση και παράδοση στην εκτροφή κοτόπουλου, το παιδί των απογόνων του Φανούρη, του «κόκορα» που αποτελεί το logo του Chicken Stories, άνοιξε τα φτερά του και ολόφρεσκος, ανανεωμένος, ζουμερός και πεντανόστιμος εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

To μενού του είναι πλούσιο και λαχταριστό: burgers, wraps, sandwiches, ολόφρεσκες σαλάτες, φιλέτα φρέσκου κοτόπουλου, buckets με ζουμερά wings και τραγανά nuggets και τόσες άλλες επιλογές που έχουν σαν θεμελιώδη φιλοσοφία και κύριο χαρακτηριστικό την νοστιμιά, την υψηλότατη ποιότητα πρώτων υλών, την υγιεινή παρασκευή και προετοιμασία και την φρεσκάδα.

Γιατί το Chicken Stories είναι, πάνω από όλα… οικογενειακή υπόθεση, που σκοπεύουμε σύντομα να ανακαλύψουμε.

Info
Chicken Stories
Ηρώων Πολυτεχνείου 8, Πλ. Αγ. Παρασκευής
210 6016090 (σύντομα και delivery)