To Coyoacan ετοιμάζει θεαματικό opening

coyoacan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το νέο μεξικάνικο της πόλης κάνει opening και ετοιμάζεται να τραβήξει τα βλέμματα με ένα Dia de los Muertos πάρτι.

Οι παλιοί φίλοι του The Sowl πλέον θα βρίσκουν το Coyoacan στη θέση του, ένα φρέσκο bar restaurant που ετοιμάζει grand opening και είναι έτοιμο από την πρώτη κιόλας μέρα να μας μυήσει στη μεξικάνικη κουλτούρα. Πώς; Με το πάρτι Dia de los Muertos (Ημέρα των Νεκρών) που ετοιμάζει αύριο (Πέμπτη 2/11) στις 20.00 μαζί με την Don Julio.

Η Ημέρα των Νεκρών είναι μια μεγάλη μεξικάνικη παράδοση, όπου κάθε χρόνο την 1η και 2 Νοεμβρίου οι Μεξικάνοι «υποδέχονται» τους νεκρούς με κεράσματα, δώρα και διάφορα γλυκίσματα, αφού θεωρείται ότι αυτές τις ημέρες οι νεκροί επιστρέφουν στη γη.

Συμπίπτοντας με το άνοιγμα του Coyoacan, η Dia de los Muertos θα γιορταστεί και στην πόλη μας, σηματοδοτώντας το άνοιγμα ενός bar restaurant που βάζει στόχο να μας φέρει λίγο πιο κοντά στο Μεξικό και ειδικότερα στη Φρίντα Κάλο, τη μεξικάνα ζωγράφο που γεννήθηκε και πέθανε στο Coyoacan του Μεξικού. 

Πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα βρίσκεται και πάλι ο Γιάννης Μωράκης, ο Γιώργος Μελισσάρης και η Αλεξάνδρα Δράκου, και το σίγουρο είναι ότι ο αέρας του Μεξικού θα φυσήξει δυνατά στο κέντρο της Αθήνας.

Το μενού του, με την υπογραφή του Σταμάτη Λουμουσιώτη, περιλαμβάνει σαφώς μεξικάνικα πιάτα, ενώ αν είστε πιο πολύ του ποτού, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κοκτέιλ από το Μεξικό, ιδιαίτερες μαργαρίτες και πολλά άλλα, υπό την επιμέλεια του Σπύρου Κερκύρα.

Προς το παρόν, όλα ξεκινούν επίσημα με ένα Grand Opening που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Info
Coyoacan
Ηρακλειδών 10, Θησείο, 210 3457102
Opening 2 Νοεμβρίου 20.00