Το θείο τραγί αλλάζει συνήθειες και μενού

Ο ερχομός του Νοέμβρη έφερε αλλαγές στο θείο τραγί, ενώ το νέο του μενού μοιάζει –για άλλη μια φορά- ιδιαίτερο.

Το κρύο έχει ξεκινήσει, το φθινόπωρο κοντεύει να τελειώσει και το θείο τραγί μας βοηθά να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα με τον πιο γευστικό τρόπο, με το νέο του μενού, αλλά και τις αλλαγές του σε μέρες και ώρες λειτουργίας.

Από αυτόν το μήνα, Κυριακές μεσημέρι και Δευτέρα απόγευμα το εστιατόριο του τραγιού θα είναι ανοιχτό, παράλληλα βέβαια με το μπαρ, όπως και με το σέρβις. Συν τοις άλλοις, τις Δευτέρες ανοίγει συνδυάζοντας τα πιάτα του καινούργιου μενού με κρασιά από τη νέα λίστα.

Στα σκαριά υπάρχει και νέα λίστα με κοκτέιλ, αλλά αν προς το παρόν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το μενού του, να σας πούμε ότι στα πιάτα του θα βρείτε –μεταξύ άλλων- σούπα παντζάρι με πορτοκάλι, σκοτύρι και δυόσμο, ριζότο taleggio με αβγό, κρεμμύδι και beurre noisette, μαύρο κοτόπουλο με τραχανά, ντομάτα και αρακά, μοσχαρίσιο μάγουλο με μαύρο καλαμπόκι, λαχανίδα και λεμόνι και πολλά άλλα, ενώ υπάρχει και μενού γευσιγνωσίας με 70 ευρώ για 2 άτομα, με διαθέσιμο pairing κρασιού.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο θείο τραγί εδώ

Info
Το θείο τραγί
Κυδαντιδών 36, Άνω Πετράλωνα
210 3410296
 

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • ΓΕΥΣΗ