Κάτι… μαγειρεύει ο Σκαρμούτσος στα McDonald’s

mcdonalds
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δύο νέα premium μπέργκερ υψηλής ποιότητας είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δημήτρη Σκαρμούτσου με τα McDonald’s και μοιάζουν άκρως απολαυστικά.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία για τα 25 χρόνια της McDonald’s στην ελληνική αγορά, ο διάσημος Έλληνας σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στη δημοφιλή αλυσίδα και δημιουργεί δύο νέα Premium Burgers.

Συγκεκριμένα, τo Premium Beef Burger αποτελείται από μπιφτέκι 100% βοδινό, τραγανό παναρισμένο τυρί, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, bacon και κρεμώδη καπνιστή σάλτσα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Το Premium Chicken Burger αποτελείται από στήθος κοτόπουλου, καπνιστό τυρί, μαρούλι iceberg, bacon, ψητό κρεμμύδι, παραδοσιακή σάλτσα τομάτας και μαγιονέζα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Πρόκειται για δύο προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης αξίας, ενώ η συνεργασία της McDonald’s με τον Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά. «Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε για μια ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και το πάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη μαγειρική, στα McDonald’s. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μια μοναδική premium εμπειρία McDonald’s ασυναγώνιστης αξίας», λέει η Simona Mancinelli, General Manager για τα McDonald’s στην Ελλάδα.

Τα νέα Premium Burgers υποστηρίζονται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει τον διαγωνισμό “Swipe n’ Win” στη σελίδα www.premiumburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Premium Burger McMenu™.