Monsieur Cannibale: ένα τσίρκο-bistro στο Παγκράτι

monsieur-cannibale
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στο Monsieur Cannibale πας για καφέ. Και ποτό. Και φαγητό. Και για να μπεις σε ατμόσφαιρα τσίρκου.

Σε κάποιους άρεσε το τσίρκο όταν ήταν μικροί. Σε άλλους όχι. Στο Monsieur Cannibale, όμως, θα συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές ότι η τσίρκο-like ατμόσφαιρά του έχει τη γοητεία της και βγάζει κάτι πολύ παραμυθένιο, κουκλίστικο και θεατράλε σε όλους. Δεν γινόταν αλλιώς, άλλωστε, αφού ο χώρος του είναι μέσα στο χρώμα, με σαφείς επιρροές από αυθεντικό τσίρκο παλιότερων δεκαετιών, με την πιο γουστόζικη πλευρά του να κυριαρχεί. Ο Αλέξανδρος Πετράκης, άλλωστε, που κρύβεται πίσω από τη διακόσμηση, κρύβεται και πίσω από το Noel, όπως και το Upupa Epops, επίσης εντυπωσιακά μαγαζιά.

Σε αυτή τη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, σας περιμένουν από το πρωί αρωματικοί καφέδες, χυμοί, ροφήματα, ενώ όταν περνά η ώρα, στο μενού του θα βρείτε και φαγητό, με σαλάτες, πίτσες, ομελέτες, panini κ.ά. Κι όταν καταφτάνει το βράδυ, συνεχίζει να γοητεύει με τα κοκτέιλ του, άλλα γλυκόξινα, άλλα πιο πικάντικα, άλλα με βάση το κρασί και άλλα πιο γλυκά. Κι όταν έρθει το Σαββατοκύριακο, στο ίδιο σκηνικό σερβίρεται πλουσιοπάροχο brunch από τις 11 έως και τις 5 το απόγευμα, με τις επιλογές να είναι πολλές και λιγουρευτές.

Δοκιμάστε την ομελέτα ξυλόφουρνου με  φρέσκο σπανάκι, crispy μπέικον, τυρί, μπρουσκετάκια, το σουφλέ σοκολάτας με λεβάντα, τα τηγανιτά αβγά σε focaccia και τον αρωματικό καφέ του κι αφήστε την ατμόσφαιρα να σας παρασύρει στο παραμύθι. Ούτως ή άλλως, το Monsieur Cannibale μπορεί να σας φιλοξενήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέχρι να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. 

Info
Monsieur Cannibale
Βρυαξίδος 24, Παγκράτι 
210 7526130.