Tο Amigos Νέας Σμύρνης γίνεται 10 και ετοιμάζει φιέστα

amigos
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που η Νέα Σμύρνη καλωσόρισε το Amigos και όπως φαντάζεστε, αυτή η επέτειος δεν γίνεται να περάσει έτσι…

Το διάσημο εστιατόριο μεξικάνικης κουζίνας στη Νέα Σμύρνη, Amigos, «κλείνει» δέκα χρόνια αυθεντικής μεξικάνικης εμπειρίας, μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι στις γεύσεις, τα αρώματα, αλλά και την κουλτούρα της χώρας της τεκίλα, το Μεξικό. Δεν γίνεται, λοιπόν, να μην το γιορτάσει και η φιέστα θα είναι μεγάλη και πιο μεξικάνικη από ποτέ.

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε όλοι σαν αληθινοί Μεξικάνοι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ στο Amigos Νέας Σμύρνης, σε ένα ξέφρενο party με πολλές μεξικάνικες εκπλήξεις και δώρα!

Αυτό το βράδυ, η μεξικάνικη μπάντα των Amigos θα μας κάνει να «ζήσουμε σαν Μεξικάνοι» με πολλή live latin μουσική, με τον Tsiago, την Anastasia και την ομάδα με τους επαγγελματίες χορευτές να μας καθοδηγούν στα βήματα της salsa, ενώ η αγαπημένη μας Tequila Jose Cuervo θα φροντίζει να «πίνουμε σαν Μεξικάνοι» την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης!

Παράλληλα οι «Amigos» των social media θα έχουν την ευκαιρία, ψηφίζοντας στη σελίδα των Amigos στο Facebook το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει στο Amigos της Νέας Σμύρνης, να κερδίσουν το δικό τους τραπέζι για 2 άτομα όπου «θα τρώνε σαν Μεξικάνοι» για 10 ημέρες, δωρεάν!

Φιέστα με τα όλα της!

Info
Amigos Mexican restaurants bar
Νέα Σμύρνη, Mεγ.Αλεξάνδρου 70, 2109332220, www.facebook.com/amigos.gr