Τις Κυριακές στο Buba περνούν ωραία (και) τα παιδιά

buba
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το εστιατόριo της Κηφισιάς μεριμνά και για τις οικογένειες με παιδιά και φροντίζει να περάσουν και οι γονείς και τα παιδιά αξέχαστα.

Οι Κυριακές είναι οικογενειακή υπόθεση και το Buba το γνωρίζει καλά αυτό. Γι’ αυτό και έχει ξεκινήσει και συνεχίζει μια σειρά από δραστηριότητες για τα παιδιά, προκειμένου να περνούν κι αυτά καλά, όσο οι γονείς του απολαμβάνουν γεύσεις από την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.

Αυτή την Κυριακή 26/11 ετοιμάζεται Θεατρικό Εργαστήριο Viewpoints με τις ηθοποιούς/εκπαιδευτικούς Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου και Ίρις Νικολάου, «Μια Κυριακή χαμένη στην τύχη». Σε αυτό, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την κίνηση στο χώρο, θα πάρουν διάφορους ρόλους στο θεατρικό παιχνίδι και θα λύσουν μπόλικα μυστήρια. Μέσω των περιπετειών και των δράσεων που θα δημιουργούνται από τα ίδια τα παιδιά, καλλιεργείται η ομαδικότητα μεταξύ τους, αλλά και η επαφή τους με πολιτισμούς ξεχασμένους και εξωτικούς.

Περισσότερες ημερομηνίες -και ιδιαίτερα οι γιορτινές- θα ανακοινωθούν σύντομα. Στο μεταξύ εσείς ανακαλύψτε το ευφάνταστο μενού του με γεύσεις και αρώματα από την Ασία και τις ανοιχτές κουζίνες της Μπανγκόκ, του Ανόι και του Χονγκ Κονγκ.

Info
Buba
Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
2106231151 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).