Η ελληνική μπίρα ζ εζα Fine Lager διακρίνεται ξανά

afros-mpiras
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η οικογένεια της ζ εζα βραβεύτηκε ακόμα μία φορά, κάνοντας την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, αλλά και τους λάτρεις της ελληνικής μπίρας, ακόμα πιο υπερήφανους.

Την Άνοιξη τη δοκιμάσαμε κι έκτοτε οι διακρίσεις της δεν έχουν λείψει. Συνεχίζονται, μάλιστα, με τελευταίο το βραβείο στην κατηγορία Brand Extension, Product για τη διεύρυνση του brand ζ εζα με την μπίρα Fine Lager στα Marketing Excellence Awards 2017, που διοργανώθηκαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ για έκτη χρονιά, αποτελώντας ένα θεσμό που φέτος έκλεισε δέκα χρόνια ζωής. Σε 6 νέες θεματικές ενότητες, 26 διαφορετικά βραβεία απονεμήθηκαν στις υποψηφιότητες, στους marketers και τις ομάδες τους, που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στον τομέα του marketing. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με την μπίρα ζ εζα Fine Lager ήταν υποψήφια στην κατηγορία Building Powerful Brands.

RaniaPT

Η Διευθύντρια Marketing της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο πραγματικά ξεχειλίζει από αγάπη! Την αγάπη με την οποία το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε το λανσάρισμα της ζ εζα Fine Lager. Ένα βραβείο που ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Όλες και όλους εμάς που δημιουργήσαμε, με μεράκι και γνώση, μια μπίρα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ».