Φινάλε των Golden Wednesdays με ποικιλίες-διαμάντια του ελληνικού αμπελώνα

la-pasteria
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι Χρυσές Τετάρτες ήταν το γαστρονομικό ραντεβού στα καταστήματα του Golden Hall, όπου κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα πραγματοποιούνταν συνάντηση σε ένα από τα καταστήματα για κάποιο διαφορετικό συναρπαστικό γαστρονομικό event. Οι Τετάρτες αυτές κλείνουν τον κύκλο τους, με La Pasteria και μπόλικο κρασί από τις σημαντικότερες ελληνικές ποικιλίες.

Φτάσαμε στο φινάλε Golden Wednesdays στο Golden Hall και η Τετάρτη (29/11) που ακολουθεί  μοιάζει ως το ιδανικό «κλείσιμο» με ελληνικές ποικιλίες κρασιού και συγκεκριμένα Ασύρτικο, Μοσχοφίλερο­, Αγιωργίτικο και Ξινόμαυρο.

Οι τέσσερις αυτές ποικιλίες αποτελούν πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού και θα τις απολαύσουμε συνοδεία finger food, ενώ θα υπάρχει και... πρόκληση για τους έμπειρους οινολάτρεις: θα σερβίρονται στο ποτήρι, χωρίς προηγούμενη αναφορά και ο καθένας θα προσπαθεί να ξεχωρίσει τις ετικέτες από τη wine list του εστιατορίου.

H Τετάρτη αυτή προβλέπεται οινική, ξεχωριστή και νόστιμη, με άρωμα Ελλάδας.

Info
Golden Wednesdays @Golden Hall
La Pasteria
Τετάρτη 29/11 (19.00-20.00)