Στη Στροφιλιά τα Χριστούγεννα γιορτάζονται νωρίς

krasi-xristougenna
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πλησιάζει και πάλι η ώρα που η ομάδα της Στροφιλιάς θα γιορτάσει με μεγάλη χαρά τα Χριστούγεννα στο οινοποιείο της στην Ανάβυσσο, για να αρχίσουμε να μπαίνουμε όλοι σιγά-σιγά στο πνεύμα των γιορτών.

Τι καλύτερο από το να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με καλό κρασί και ελληνικές γεύσεις; Η ανανεωμένη εικόνα της εταιρικής ταυτότητας και των ετικετών δηλώνει τη νέα εποχή στην οποία περνάει το Κτήμα Στροφιλιά και το γιορτάζει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 11 έως τις 16.00, μαζί με τον ερχομό των φρέσκων εσοδειών. Τις νέες ετικέτες του κτήματος θα παρουσιάσει η Γιοβάννα Λύκου (οινοχόος, εισηγήτρια στη σχολή LeMonde και αρθρογράφος στο Bitterbooze.com), ενώ θα μυήσει τους καλεσμένους στα μυστικά της γευσιγνωσίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρίας και ταυτόχρονα γευστική δοκιμή προϊόντων της ελληνικής γης, όπως αλλαντικά, τυριά και άλλα εδέσματα από τα «Παραδοσιακά Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης», διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων από το φούρνο «Δαμασές» και παραδοσιακές χειροποίητες πίτες από το εργαστήριο γεύσεων «Ροδιά».

Ειδικά για τους μικρούς φίλους, ο μάγος «Big Ben» θα παρουσιάσει μία παιδική παράσταση παρέα με τον αξιαγάπητο βοηθό του, το μικρό Ρόκι, το πονηρό Ρακούν. Ο Ρόκι μαθαίνει πώς να εμφανίζεται, να εξαφανίζεται και να κάνει τα παιδιά να χαμογελούν μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι μαγείας.

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 12 και θα διαρκέσει μία ώρα, ενώ η γευσιγνωσία θα ξεκινήσει στις 13.00 και θα διαρκέσει επίσης μία ώρα. Στο πλαίσιο της γιορτής τα κρασιά της εταιρίας θα διατίθενται σε ειδικές τιμές και θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για χριστουγεννιάτικα δώρα.

Info
Κτήμα Στροφιλιά, Θέση Πατητήρια, Αναβύσσου
(οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)
Κυριακή 10/12, 11.00-16.00
είσοδος ελεύθερη