Κερδίστε γεύμα για δύο στο Beef at Bios

beef-at-bios
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κάθε εβδομάδα, σε όλη τη διάρκεια των γιορτών, σας βγάζουμε έξω για φαγητό! Αυτή την εβδομάδα, σειρά έχει το Beef at Bios, το νέο pop up εστιατόριο του Bios που επισκεφτήκαμε πρόσφατα, απολαύσαμε το ιδιαίτερο κρεατοφαγικό μενού του από τους...masters του είδους και θέλουμε να το απολαύσετε κι εσείς.

Σε ένα χώρο που θυμίζει έντονα παλιό σπιτικό, με ανοιχτή κουζίνα, ιδιαίτερο χώρο και δομή, η Γωγώ Δελογιάννη και ο Δημήτρης Παπαπαναγιώτου του MasterChef παρουσιάζουν το νέο τους άκρως κρεατοφαγικό πρότζεκτ που βρήκε στέγη στην κουζίνα του Bios, όπου και θα φιλοξενείται για 3 μήνες, υπό την ονομασία Beef at Bios.

Η λαχταριστή flat iron steak

Οι δυο τους λατρεύουν το κρέας και σας το παρουσιάζουν όπως το φαντάζονται ιδανικά, μέσα από ένα μενού δύο κυρίως πιάτων και συνοδευτικών, με εκλεκτής ποιότητας υλικά, μοσχάρι Aberdeen Angus που μαγειρεύεται σε κενό αέρος και φυσικά μπόλικη τέχνη από δύο νέα παιδιά γεμάτα πάθος και όρεξη.

Το νικητήριο μενού που σας προσφέρει το click@Life σε συνεργασία με το Beef at Bios περιλαμβάνει για δύο άτομα:

-Δύο κυρίως (ανάμεσα σε flat iron steak και μπέργκερ με μοσχαρίσιο μπιφτέκι)

-Δύο σως της επιλογής σας (ανάμεσα σε μπεαρνέζ, ταρτάρ, σπιτική bbq και red wine sauce)

-Δύο sides (ανάμεσα σε τριπλομαγειρεμένες τηγανιτές πατάτες, πουρέ γλυκοπατάτας με καπνιστή πάπρικα, σελινόριζα με μήλο και φρέσκα μυρωδικά, μπρόκολο με μπλε τυρί και πράσινη σαλάτα με βινεγκρέτ φράουλας, γραβιέρα και κρουτόν)

-Επιδόρπιο 

Το "ένοχο" δίδυμο

Διαβάστε εδώ την πρόσφατη εμπειρία μας στο Beef at Bios και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω της σελίδας του click@Life στο facebook!

Info
BEEF at Bios
Πειραιώς 84 & Σαλαμίνος 13 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα
2103425335
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη–Παρασκευή: 19.00–01.00, Σάββατο–Κυριακή: 13.00–01.00.