Νέο αχνιστό χειμερινό μενού για το Μάνας Κουζίνα Κουζίνα

manas-kouzina-kouzina
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το Μάνας Κουζίνα Κουζίνα ανανεώνει το βραδινό του μενού για τον φετινό χειμώνα, επιμένοντας στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα με την ανάδειξη αποκλειστικά ελληνικών τοπικών και Π.Ο.Π. προϊόντων.

Το Μάνας Κουζίνα Κουζίνα που έχει γίνει γνωστό στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του για τα τοπικά, από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά μαγειρέματα του μεσημεριού, διευρύνει για δεύτερη συνεχόμ 

Φρέσκες γκόγκες Αργολίδας με αρωματισμένο βούτυρο και γραβιέρα Κρήτης, Θρακιώτικος καβουρμάς με φρέσκο κρεμμυδάκι, Μελιτζάνες με τόνο Αλοννήσου στο γαστράκι, Συκωτάκι με καραμελωμένα κρεμμύδια και πετιμέζι είναι ενδεικτικά μερικά από τα 13 ορεκτικά που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε. Φιλέτο λαυράκι με λαχανικά και πουρέ από σελινόριζα, Πρόβατο εξοχικό στη λαδόκολλα ψημένο σε γαστράκι, Πολίτικο Μαντί με σάλτσα γιαουρτιού και κόκκινης πιπεριάς γεμιστό με μοσχαράκι, Κυπριακές Σεφταλιές με ψητή πατάτα αρωματικό γιαούρτι και μαρμελάδα τριαντάφυλλο, Τραχανώτο μανιταριών με φέτα είναι ενδεικτικά μερικά από τα 10 κυρίως πιάτα και το μενού συμπληρώνεται με ψαρομεζέδες, τυριά, σαλάτες και 6 ξεχωριστά γλυκά, ανεβάζοντας την ποικιλία των σερβιριζόμενων πιάτων στα 38!

Βραδινό a la cart μενού σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και μεσημεριανά παραδοσιακά ελληνικά μαγειρέματα αναδεικνύονται με το ίδιο μεράκι κάτω από μια και μόνη φιλοσοφία, ένα φαγοποτείο για όλες τις ώρες της ημέρας, με ελληνικά προϊόντα ντόπιων παραγωγών και αυθεντική ελληνική κουζίνα, πιστοποιημένη και διακεκριμένη.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να δοκιμάσουμε το νέο μενού σύντομα και να σας πούμε εντυπώσεις.

Info
Μάνας Κουζίνα Κουζίνα
Αιόλου 27, Πλ. Αγ. Ειρήνης, Εμπορικό τρίγωνο Αθηνών
210 3252335, 210 3235593