Το V4 Dante μας δίνει ραντεβού στη Βουκουρεστίου

dante
ΤΡΙΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Άνοιξε τις πόρτες του σε έναν από τους πιο όμορφους πεζοδρόμους του κέντρου, έτοιμο να καταθέσει τη δική του άποψη για καφέ, φαγητό και ποτό, σε έναν «ζεστό» ανακαινισμένο χώρο.

Με την γνωστή καταξιωμένη ιταλική κουζίνα του Ristorante Dante που έχει γνωρίσει την καταξίωση τόσο στην Αθήνα, όσο και στις Σπέτσες, το bistro V4 Dante μας πάει βόλτα στη Βουκουρεστίου με στόχο να φιλοξενήσει όχι μόνο τη βραδινή μας έξοδο με νέα κοκτέιλ, αλλά να μας δώσει νόστιμες επιλογές για φαγητό, όπως και για κρασί από την ιδιαίτερη λίστα του ή να μας ξεκινήσει την ημέρα με καφέ.

Με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα από τον φωτισμό του, τις απλίκες και τη γενικότερη διακόσμησή του, το Dante μπαίνει στη στοά, σε ένα χώρο όπου στο ισόγειο θα μπορείτε να απολαύσετε στο bar τόσο κοκτέιλ, όσο και τα πιάτα του, ενώ στον όροφο θα βρείτε αποκλειστικά τη σάλα του εστιατορίου.

Πίσω από το μενού του βρίσκεται ο σεφ Βασίλης Αμπατζίδης, με γεύσεις ιταλικής κουζίνας που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην ιταλική γαστρονομική σκηνή της πόλης.

Info
V4 Dante
Βουκουρεστίου 4, Σύνταγμα 210 3248062.