Η επιστροφή του Aethrion είναι άκρως καλλιτεχνική

aethrion-hilton
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το Aethrion, το κομψό all-day coffee & lounge bar του Hilton Αθηνών, μόλις άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τη γνωστή γκαλερί “The Breeder”.

Το αγαπημένο κομψό και σοφιστικέ café του Hilton επέστρεψε με νέο concept και ένα πρότζεκτ που συνδυάζει αρμονικά την τέχνη με τη γαστρονομία. Ξεκινά, λοιπόν, με τo project THE BREEDER x HILTON με την παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βασμουλάκη, ο οποίος εξερευνά τη μη-παραστατατική ζωγραφική και τα ασαφή όριά της, αποκαλύπτοντας ένα διφορούμενο όριο ανάμεσα στο υπάρχον και το μη υπάρχον, τη φιγούρα και την απουσία της, το πραγματικό και το φαντασιακό.

Είτε αγαπάτε την Τέχνη, όμως, είτε όχι, περάστε μια βόλτα από το Aethrion, το οποίο είναι ιδανικό για καφέ ή για ένα ποτό και ελαφρύ γεύμα μετά το γραφείο. Ξεκινήστε την ημέρα σας με μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Αιθιοπία, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα με ελληνικά βότανα. Κάντε ένα ελαφρύ lunch break με πρωτότυπα ανοιχτά σάντουιτς και σαλάτες και ύστερα από μια απαιτητική μέρα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι από την εκτεταμένη λίστα κρασιών του, που σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης.

Για να συνοδέψετε το κρασί σας, επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία τυριών και αλλαντικών -από jamon serrano και pata negra έως reblochon και κρασοτύρι από την Κω- ή επιτρέψτε στον εαυτό σας μια μικρή πολυτέλεια, όπως αυθεντικό σολομό balik και φουά γκρα torchon.

Για όσους συνδυάζουν Τέχνη και γαστρονομία, να σας πούμε ότι η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Info
Aethrion, Ξενοδοχείο Hilton
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 46, 2107281404
καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.