Η ζυθοποιία Noctua συναντά το λάιμ bistro σε ένα ιδιαίτερο food pairing

noctua-laim
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η αθηναϊκή μικροζυθοποιία Noctua και το vegan στέκι λάιμ bistro απέχουν μόλις 100 μέτρα και δεν μπορούσαν να μην ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερη βραδιά.

Κόντρα γεύσεις σε ένα συναρπαστικό food pairing με μενού 5 πιάτων για 2 άτομα ετοιμάζει το προσεγμένο vegan εστιατόριο λάιμ bistro, σε συνεργασία με τη μικροζυθοποιία Noctua Brewery Athens που βρίσκεται μερικά μέτρα… παρακάτω.

Το λάιμ bistro είναι ένα εστιατόριο για τον κόσμο που λέει «όχι» στο κρέας, τη γλουτένη, τα ζωικά προϊόντα και τη ζάχαρη, ενώ προτιμά συνδυασμούς γεύσεων με βάση φυσικά, φρέσκα προϊόντα και η μικροζυθοποιία Noctua αποτελεί το… καμάρι της Αθήνας, αφού αποτελεί τη μοναδική μικροζυθοποιία στο κέντρο της πόλης, που της έδωσαν ζωή τέσσερις φίλοι.

Το ιδιαίτερο λάιμ Bistro

Στο event που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 11/1 στις 19.00, στο λάιμ bistro, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 5 πιάτα της vegan φιλοσοφίας με δυο μπίρες, την Head Twister Pale Ale 5,2% πλούσια σε εσπεριδοειδή γήινες μυρωδιές και δημητριακά και την έντονη Black Ipa με εξωτικές τροπικές νότες, με δυνατή γεύση και σώμα και σκοτεινό μαύρο χρώμα!

Στο event θα πραγματοποιηθεί και special παρουσίαση της νέας χειμερινής craft, γι’ αυτό κλείστε τραπέζι και εξασφαλίστε τη θέση σας σε μια ιδιαίτερη βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

Info
Λάιμ bistro
Δεκελέων 23, Γκάζι, 210 3474423
Πέμπτη 11/1 στις 19.00.