Τα Σάββατα θα είναι comfort στο 48 Urban Garden

48-urban-garden
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Από τα μέσα Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο μεσημέρι, το 48 Urban Garden συνδυάζει φαγητό και τέχνη σε έναν ιδιαίτερο αστικό κήπο, πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, το εστιατόριο 48 Urban Garden ξεδιπλώνεται σε ένα αστικό κήπο 190 τετραγωνικών μέτρων, γλυπτικά διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα από ξύλινες πλατφόρμες και καθιστικούς πάγκους, τραπέζια πικ νικ, μπαξέδες με λαχανικά, φρούτα και μυρωδικά και παρτέρια με λουλούδια.

Σε αυτό τον πανέμορφο χώρο, κάθε Σάββατο μεσημέρι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε comfort lunch από τον σεφ Γιάννη Αραπακόπουλο από τις 13:00 μέχρι τις 17:00, με πρώτη ύλη από τον αληθινό λαχανόκηπο που έχει βρει καταφύγιο στην αυλή, αλλά και να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με μια βόλτα στην έκθεση Integral II.

Το μενού περιλαμβάνει δύο σαλάτες (μία ιδιαίτερη παραλλαγή της χωριάτικης και μια σαλάτα mesclan με baby ρόκα, Portobello, τοματίνια, flakes περμεζάνας, κουκουνάρι και βινεγκρέτ φρέσκου βασιλικού) ορεκτικά όπως baby jacket potatoes with BBQ Pulled Pork, Empanadas και wrapped crispy Κοτόπουλο με φύλλα ρυζιού, iceberg, ντομάτα, καρότο, spicy mayo και 4 κρεατοφαγικά κυρίως, από σιγομαγειρεμένη flank steak, Μέχρι μπέργκερ και pollo asado. Στα επιδόρπια θα βρείτε μηλόπιτα και brownie, με συνολικό κόστος περίπου στα 25 ευρώ/άτομο. 

Info
48 Urban Garden
Αρματωλών και Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι
213 0281866