ΒορΟινά: η Αθήνα καλωσορίζει ξανά τη Βόρεια Ελλάδα σε ένα ποτήρι κρασί

boroina
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Η ετήσια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» πραγματοποιείται για άλλη μια χρονιά στην Αθήνα.

Όσοι αγαπούν και ασχολούνται με το κρασί, είτε επαγγελματικά, είτε ως οινόφιλοι, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα νοερό ταξίδι στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα και να γνωρίσουν εκλεκτά κρασιά γηγενών και ξενόφερτων ποικιλιών, ξηρά, αφρώδη και γλυκά, λευκά, ροζέ και ερυθρά, από νέες και παλαιωμένες σοδειές, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Όλα αυτά και πάλι στο πλαίσιο των ΒορΟινών, όπου η Αθήνα θα καλωσορίσει για άλλη μια χρονιά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας που συμμετέχουν σε αυτά, με εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί και τις ημέρες πριν από την κύρια εκδήλωση στις 29/1. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και κάνετε τις κρατήσεις σας έγκαιρα.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς ΒορΟινών με εκδηλώσεις όπως σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας (για επαγγελματίες και κοινό), παρουσιάσεις οινοπαραγωγών, ειδικά γεύματα και δείπνα και πολλά άλλα, όλα μέσα από το πρίσμα «οίνος & αποστάγματα» που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Επιπλέον, ορισμένα από τα καλύτερα wine bars και εστιατόρια της Αθήνας, θα σερβίρουν τις ημέρες αυτές κρασιά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα «ΒορΟινά».

Επισκεφθείτε τα ΒορΟινά και κερδίστε χρόνο την ημέρα της εκδήλωσης στην είσοδο κάνοντας προεγγραφή ηλεκτρονικά. Η είσοδος των επαγγελματιών του κλάδου είναι δωρεάν (απαραίτητη η επίδειξη ονομαστικής business card στην είσοδο), ενώ το οινόφιλο κοινό με την έγκαιρη εγγραφή (έως τις 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00) μπορεί να επωφεληθεί του ειδικού εισιτηρίου των 5 ευρώ (έναντι των 8 ευρώ στην είσοδο της εκδήλωσης).

Info
ΒορΟινά
Ξενοδοχείο Athens Hilton στις 28/1