Το Sexy Fish του Λονδίνου καταφτάνει στο The Clumsies της Αθήνας

sexy-fish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Για μία μόνο ημέρα, το παγκοσμίου φήμης μπαρ Sexy Fish στο Λονδίνο ταξιδεύει στην Αθήνα και φιλοξενείται από το The Clumsies για μια pop up εμφάνιση.

Από το Mayfair του Λονδίνου ένα ιδιαίτερο «ψάρι» έρχεται στην Αθήνα και φέρνει τον αέρα της βρετανικής πρωτεύουσας στην πόλη μας. Το διάσημο λονδρέζικο bar Sexy Fish θα βρεθεί στην πόλη μας για μια pop up εμφάνιση στον φιλόξενο χώρο του The Clumsies σήμερα Τετάρτη 24/1, το οποίο θα γεμίσει στοιχεία από την ασιατική κουλτούρα, ιαπωνικές γεύσεις και αρώματα που θα δημιουργήσουν την αίσθηση ενός διαφορετικού μαγικού κόσμου.

Το Sexy Fish στεγάζεται σε έναν χώρο σχεδιασμένο από το Design Studio του Martin Brudnizki και διακοσμημένο με έργα τέχνης από τους Frank Gehry, Damien Hirst και Michael Roberts, αποτελώντας ένα πολύτιμο και πολύ γοητευτικό κόσμημα στην καρδιά του Mayfair για τους έμπειρους γευσιγνώστες της πόλης και τους λάτρεις της γαστρονομικής κουλτούρας. Είναι ένα από τα πιο upcoming bar restaurants και top destinations για τους γνώστες του fine dining, αλλά και του fine drinking, που συνδυάζει άψογα ιδιαίτερα πιάτα με ασιατικές γεύσεις και με μια σειρά από πολύ δημιουργικά serves που μπορεί κανείς να βρει στο πρωτότυπο μενού Fish Tales, τα οποία περιέχουν συστατικά όπως αφρό μέντας και pop-corn.

Στο The Clumsies οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία, για μια μόνο ημέρα, να γευτούν premium signature serves, όπως το Frida με τεκίλα Don Julio 1942, αιθέριο έλαιο Ylang - Ylang (Ιλάνγκ - Ιλάνγκ) και κόκκους πιπεριού, το Umami Martini με τζιν Tanqueray No.10 και Sake, το Monolith με ρούμι Zacapa 23, θυμάρι, χαμομήλι και βαλσάμικο, το Golden Riviera με μεξικάνικες πιπεριές chipotle εμβαπτισμένες με τεκίλα Don Julio Blanco και σερμπέτι εσπεριδοειδών και το Fetal One με βότκα Ketel One, φέτα και μαύρες ελιές.

Οι έμπειροι bartenders του Sexy Fish θα βρεθούν πίσω από την μπάρα του The Clumsies και όλοι εμείς θα έχουμε την εμπειρία να ταξιδέψουμε σε ένα νέο γευστικό μενού εκλεκτών cocktails και να δοκιμάσουμε μοναδικές γεύσεις που μάλλον δύσκολα θα μπορέσουμε να τους αντισταθούμε...

Info
The Clumsies
Πραξιτέλους 30, Αθήνα στις 24/1
από τις 20.30 μέχρι αργά