Viva Mexico brunch έρχεται στο Flamingo

flamingo
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αυτό το Σαββατοκύριακο, το brunch του Flamingo σερβίρεται με αέρα… Μεξικού.

Όσοι μείνετε εντός των τειχών το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, μην ανησυχείτε. Το Flamingo, στο πλαίσιο συνεχούς αναζήτησης προορισμών, θα σας πάει μέχρι το Μεξικό για να απολαύσετε εξωτικές γεύσεις, σε ένα λαχταριστό Mexican Brunch

Συγκεκριμένα, το Σάββατο και την Κυριακή 17&18/2 από τις 11 έως τις 18.00, θα μπορείτε να παραγγείλετε τα αυγά σας με λουκάνικο chorizo, mole και τηγανητές πιπεριές padron (8,00 ευρώ) απολαμβάνοντας μία Tommy's Spicy Margarita και latin μουσικές σαν να βρίσκεστε σε κάποια μεξικάνικη γειτονιά.

Ακόμη, θα δοκιμάσετε γεύσεις πικάντικες και ιδιαίτερες, όπως Αrepas με σιγομαγειρεμένη πανσέτα με pico de gallo και jalapeno mayo (9 ευρώ), Guacamole με chips nachos και λιωμένο cheddar (7,00 ευρώ) και Εmbanadas με μοσχαρίσιο κιμά, μυρωδικά και ντιπ γιαουρτιού (9,00 ευρώ) και άλλα μεξικάνικα πιάτα, που συνδυάζονται υπέροχα με δροσερά κοκτέιλ και καλή τεκίλα.

Θα πιείτε στην υγειά της Λατινικής Αμερικής, κρατώντας ανά χείρας –τι άλλο;- Tommy’s Spicy Margarita με τεκίλα, mezcal και αγαύη αρωματισμένη με chili (8,00 ευρώ) και θα δοκιμάσετε επίσης Paloma με τεκίλα, lime, μαύρο αλάτι Χαβάης, γκρέιπφρουτ (7,00) και Bahamas με τεκίλα, mezcal, μαστίχα, shrub από παντζάρι και bitters σοκολάτα (9,00 ευρώ). Τα cocktails έχουν επιμεληθεί οι bartenders Μάριος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Ρούσσος, ενώ για τους πιστούς, υπάρχουν και επιλογές σε αποστάγματα premium tequila και mezcal.

Και για το τέλος, αφήστε χώρο για τα home made churros με σοκολάτα τόνκα και dulce de leche (5,00 ευρώ), πριν αναφωνήσετε «Viva Mexico»!

Info
Flamingo
Eυφράνορος 22 & Κρησίλα, Παγκράτι
2114104639