Κάτι κάνει… WooWoo στο Κολωνάκι

woowoo
ΤΡΙΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Νέα είσοδος στη γαστρονομική σκηνή του Κολωνακίου, με ασιατικό αέρα σε πιάτα και διακόσμηση.

Εκεί στην Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου που κάποτε βρισκόταν το Cabaret, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο και η νέα άφιξη του Κολωνακίου έχει στόχο να μας πάει μακριά, τόσο γευστικά, όσο και σε επίπεδο διακόσμησης.

Περνώντας τη μαύρη πόρτα του, δεν θα αργήσετε να καταλάβετε τι εννοούμε, με λεοπαρδάλεις στους τοίχους, τίγρεις, μπαμπού κυλίνδρους να κρέμονται από το ταβάνι και δέντρα, όλα μαζί να κάνουν τη μεταφορά Κολωνάκι-Ασία σε μερικά δευτερόλεπτα. Και κάπως έτσι το concept του νέου μαγαζιού, του Γιάννη Μωράκη και του Τάκη Διδασκάλου, που θυμίζει «πανασιατικό» δάσος και ζούγκλα, μας παίρνει από το χέρι μακριά από την καθημερινότητα.

Στα πιάτα του, πίσω από τα οποία βρίσκεται ο Σταμάτης Σκριάπας, θα ανακαλύψετε ανάλογη διάθεση. Ταξιδιάρικη και easy going. Για του λόγου το αληθές, τα bao buns με καραμελωμένη χοιρινή πανσέτα, τα αρνίσια παϊδάκια με… στυλ Κορέας, το φιλέτο κοτόπουλο σε γλυκόξινη σος για τους πιο κλασικούς, το σεβίτσε αστακού και γαρίδας, η σούπα Tom Yam είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που σας ταξιδεύουν από Κορέα και Κίνα σε Ταϊλάνδη και Ιαπωνία, σε ένα μόλις απόγευμα. Για επιδόρπιο, η επιλογή είναι ανάμεσα σε σπρινγκ ρολ σοκολάτα µε σος φρούτα του δάσους και ανανά, κρέµα απο ιαπωνικό κίτρο και τραγανού κόκκου από καρπό του κακάο και Crème Brulee λεµονόχορτου. 

Οι λάτρεις των κοκτέιλ μην ανησυχείτε! Το WooWoo δεν θα μπορούσε να μην είχε προβλέψει και γι' αυτό, εξού και το μεγάλο, τετράγωνο μπαρ στο κέντρο του, που σερβίρει, μεταξύ άλλων, 8 εξωτικά signature κοκτέιλ με την έμπνευση και την υπογραφή του Σπύρου Κερκύρα, σε περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε φαγητό και κοκτέιλ ή να βγείτε μόνο για ποτό.

Όποιο κι αν είναι το σενάριο, πάντως, το WooWoo σας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, με ζωντανή μουσική με τον Αντώνη Ντόμινο και διάθεση που θα κάνει το… πανασιατικό ταξίδι σας ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Info
WooWoo
Πατριάρχου Ιωακείμ 43, Κολωνάκι, 210 7245 451.