Το ψήσιμο της τέλειας μπριζόλας σε ένα σεμινάριο με τον Γιάννη Λουκάκο

giannis-loukakos
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αν αγαπάτε το κρέας, αυτό το σεμινάριο δεν θέλετε να το χάσετε!

Το μοσχαρίσιο κρέας με πατάτες είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα πιάτα των περισσοτέρων και σίγουρα φιγουράρει συχνά σε κάθε τραπέζι. Όσο, όμως, κι αν είναι ένα απλό στη σύλληψή του πιάτο, έχει και αυτό τα μυστικά του.

Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε απλές, καθαρές γεύσεις που πρέπει να μείνουν όσο γίνεται ανόθευτες, για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι δυνατές γευστικές ιδιότητες και τα αρώματα του μοσχαρίσιου κρέατος. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να έχει προηγηθεί η σωστή επεξεργασία και το σωστό ψήσιμο, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν οι γεύσεις που καθηλώνουν.

Με τις οδηγίες του σεφ Γιάννη Λουκάκου θα μάθετε τα μυστικά της επεξεργασίας ενός εξαιρετικού ταρτάρ και του ψησίματος της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Δεν θα λείπουν φυσικά οι λαχταριστές συνοδευτικές συνταγές με πρωταγωνιστή τις πατάτες, αλλά και σάλτσες που ολοκληρώνουν και απογειώνουν την απόλαυση του κρεατοφάγου.

Το μάθημα είναι hands on, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/2 10.00-12.30 και το κόστος είναι 50 ευρώ.

Info
The Seminar Project by Yiannis Lucacos
Ομήρου 18 Χαλάνδρι