Ένα κελάρι άνοιξε στη Συγγρού

the-cellar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το The Cellar είναι ένα νέο εστιατόριο με μυστηριακή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας που πιστεύει στην ισορροπία της εξίσωσης καλό κρασί, ενδιαφέρουσες γεύσεις και όμορφη ατμόσφαιρα.

Με πραγματικό ύφος κελαριού, ράφια γεμάτα κρασιά στους τοίχους, σε έναν υπόγειο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με κεριά και ιδιαίτερο φωτισμό, το «The Cellar» ήρθε για να φέρει τη δική του γευστική νότα στην κρεατοφαγική Αθήνα.

Mότο του το “wine makes all things possible” του George R.R. Martin, το οποίο τιμά σε ένα χώρο με μίνιμαλ διακόσμηση με σύγχρονα στοιχεία και προσεγμένες τραπεζαρίες, που ξεφεύγει λίγο από τα κλασικά και σε βάζει σε μια διάθεση μυστηρίου. Εκτός, όμως, από διακόσμηση και ατμόσφαιρα, το «The Cellar» ξέρει και πώς να συνδυάσει κρέας και θαλασσινά με κρασί, δίνοντας λιγοστές, αλλά ξεχωριστές προτάσεις για φαγητό.

Πίσω από τον κατάλογό του βρίσκεται ο σεφ Μιχάλης Μερζένης και στις επιλογές του θα βρείτε πιάτα όπως χτένια με μαρμελάδα jamon, τραγανό στήθος πάπιας με μαρμελάδα πορτοκάλι και τζίντζερ, μπέργκερ, σεβίτσε αστακού, ενώ ακόμη και το ψωμί που σερβίρεται είναι βιολογικό και φρεσκοζυμωμένο με αλεύρι ζέας.

Κι αν το κρασί ανήκει στις αδυναμίες σας, μπορείτε εκτός από την wine list του εστιατορίου, να το απολαύσετε σε ποτήρι στο μπαρ του ισογείου, συνδυάζοντάς το με άλλη μια μεγάλη αδυναμία: με τα γλυκά του Fresh.

Στην επόμενη οινική σας έξοδο, βάλτε μπρος για Συγγρού και ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή, μυστηριακή εμπειρία.

Info
The Cellar
Λ. Συγγρού 96, Φιξ
6936124030