Οι νέες μπίρες εζα εντυπωσίασαν στην HO.RE.CA

eza
ΤΡΙΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δύο νέες μπίρες της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA με τον κόσμο να ανυπομονεί να τις δοκιμάσει.

Η ελληνική μπίρα της βραβευμένης Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης τράβηξε για άλλη μια φορά τα βλέμματα πάνω της στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA, στην οποία η εζα συμμετείχε για 7η συνεχή χρονιά. Εκεί, παρουσιάζοντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, άδραξε την ευκαιρία να παρουσιάσει και δύο νέες μπίρες, την εζα Alcohol Free και την ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, είχαν τη χαρά να γευτούν πρώτοι τη νέα εζα Alcohol Free, μία ξανθιά μπίρα με γεμάτη γεύση και την ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, μία βελούδινη μπίρα, με σκούρο καστανό χρώμα. Η εζα Alcohol Free, είναι η ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των alcohol-free beers, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τις μπίρες της οικογένειας εζα αγαπητές στο κοινό, ενώ η ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, μία μπίρα με φρουτώδη γεύση και πλούσιο αφρό, έβαλε σε πειρασμό κάθε λάτρη του είδους.

Στο περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης παρουσιάστηκαν οι μπίρες της εταιρείας, εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE island, ODYSSEY White, ODYSSEY Red, ODYSSEY Dark Brune που ξεχωρίζουν για την μοναδική ποιότητα, τη γεύση και τα φίνα αρώματα τους που κλείνουν σε κάθε μπουκάλι την ελληνική παράδοση.

Κεντρικό στοιχείο του περιπτέρου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στη HO.RE.CA. ήταν η «σταγόνα», μια εντυπωσιακή κατασκευή εμπνευσμένη από το λογότυπο της εταιρείας μέσα στην οποία γινόταν 360ο προβολή  βίντεο για την εταιρεία και για το νέο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για νέους ζυθοποιούς. Το πρόγραμμα μαθητείας νέων ζυθοποιών έχει δημιουργηθεί από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018 με τη μορφή τριετούς εκπαίδευσης και τριμηνιαίων σπονδυλωτών σεμιναρίων. Η καινοτομία του προγράμματος αυτού βασίζεται στο συνδυασμό της θεωρητικής εκπαίδευσης και της πρακτικής εφαρμογής του αντικειμένου της ζυθοποιίας και του επαγγέλματος του ζυθοποιού, που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.