Food Expo: η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της νοτιοανατολικής Ευρώπης στην τελική ευθεία

elies
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Σε λίγες ημέρες η Food Expo 2018 θα είναι γεγονός με εκατοντάδες εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Όλα είναι έτοιμα και έχουν μπει στην τελική ευθεία για την έκθεση Food Expo 2018 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι για μια ακόμη χρονιά αναδεικνύεται η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη νοτιοανατολική Ευρώπη, με επιβεβαιωμένη συμμετοχή μέχρι στιγμής 800 εκθετών και τον τελικό αριθμό να αναμένεται να ξεπεράσει τους 1200, εκ των οποίων οι 250 προέρχονται από το εξωτερικό.

Αυξάνοντας θεαματικά, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το εκθεσιακό της μέγεθος κατά 500% και τον αριθμό των εκθετών της κατά 300%, η Food Expo κατόρθωσε να αναδειχθεί ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση τροφίμων και ποτών διεθνώς σφραγίζοντας έτσι την ηγετική της θέση.

Όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως θα ξεπεράσει σε μέγεθος και εμπορική αποτελεσματικότητα κάθε ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι έλληνες εκθέτες αναμένεται να φτάσουν και πιθανότατα θα ξεπεράσουν τους 950 ενώ οι ξένοι τους 250, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η έκθεση θα γράψει ιστορία συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών αναδεικνύοντας τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές.

Info
Food Expo Greece 2018
Metropolitan Expo, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
10-12/3 (10&11/3 10-19.00, 12/3 10-18.30)

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.