Το BlueFish ήρθε (και) στο κέντρο

bluefish
ΤΡΙΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Από την Πάρο στη Βουλιαγμένη και από τη Βουλιαγμένη στην Πλάκα, το BlueFish μετράει πλέον τρία ξεχωριστά σημεία και πλησιάζει σιγά-σιγά τους ανθρώπους του κέντρου.

Η οικογένεια του BlueFish όλο και μεγαλώνει, με νέο απόκτημα το BlueFish της Πλάκας, το οποίο καλεί τον κόσμο του κέντρου να απολαύσει προσεγμένο ψάρι με φόντο την Αρχαία Αγορά, ως εναλλακτική στο μπλε της θάλασσας και το BlueFish της Βουλιαγμένης ή μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να βρεθεί ξανά στην Πάρο για διακοπές.

Με τον σεφ Γιώργο Οικονομίδη πίσω από το τιμόνι του BlueFish, το καινούργιο μέλος της οικογένειας συνεχίζει να κάνει τις ιδιαίτερες «μίξεις» μεσογειακής και ιαπωνικής κουζίνας στα πιάτα, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ανοιχτή κουζίνα και έντονο το λευκό και το νησιώτικο στοιχείο, που πλέον θα αναζητάμε όλο και περισσότερο.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή των «έμπειρων» της οικογένειας, το BlueFish της Πλάκας θα σερβίρει κι αυτό θάλασσα στο πιάτο, με επιλογές όπως καλαμάρι γεμιστό με ρύζι με σπανάκι, κρέμα πιπεριάς και φέτα με κρούστα με θυμάρι, τσιπούρα φρικασέ με μαρούλι, σπανάκι και αβγολέμονο, λαβράκι μαριναρισμένο σε τζίντζερ και μαγιονέζα με jalapenos και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων και bolognese με… τόνο, για όσους έχουν βαρεθεί τα κλασικά. 

Άνοιξε στις 21 Φεβρουαρίου και σκοπό έχει να φέρει… αλμύρα στο κέντρο, με προσεγμένα πιάτα και καλοκαιρινή διάθεση. Εμείς, πάντως, είμαστε έτοιμοι για λίγο πρόωρο, γευστικό καλοκαίρι κι ας είμαστε μακριά από τη θάλασσα.

Info
BlueFish
Καλογριώνη 6, Πλάκα
21 3036 4214