Έχετε λιγούρες για μπάρμπεκιου; Περάστε από το Po’Boys

po-boys Margarita Nikitaki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

To γνωρίσαμε στο χριστουγεννιάτικο Food Market στην πλατεία Κοτζιά το 2016 και λίγο πριν φύγει ο Φεβρουάριος απέκτησε τον δικό του χώρο, αφήνοντας πίσω του τις ρόδες του food truck.

Το αγαπημένο pop up street food στέκι της Αθήνας, το Po'boys Bbq, που πολλοί έχετε ήδη δοκιμάσει και απολαύσει στο παρελθόν, αποκτά επιτέλους το δικό του χώρο για να ξέρουμε πού θα το βρούμε ανά πάσα στιγμή, στου Ψυρρή.

Η ιδέα γεννήθηκε από το Mama Roux και την πρoσπάθεια του σεφ Βασίλη Σπόρου και του ιδιοκτήτη John Higgins να γνωρίσουν το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά low and slow κρέατα στο αθηναικό κοινό και φυσικά η ιδέα αυτή βρήκε πρόσφορα έδαφος και στέφθηκε με επιτυχία. Στο μενού του θα βρείτε γεύσεις από τον Αμερικάνικο Νότο και παραδοσιακές νεορλεανέζικες συνταγές, με το αυθεντικό σιγοκαπνιστό ΒBQ να είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής. 

Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Crispy Pork Belly και Pulled Pork σε burgers ή πιατέλες με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά σιγοψήνονται στο custom offset smoker σε θερμοκρασία 120οC για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ το μενού, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, που σημαίνει ότι έχετε πολλά να δείτε και να γευτείτε. Όπως, για παράδειγμα, το παραδοσιακό χειροποίητο λουκάνικο Andouille –με μυστική συνταγή που έφερε ο Βασίλης Σπόρος από τη Ν. Ορλεάνη-, το τραγανό Buttermilk Fried Chicken Burger, αλλά και την πασίγνωστη Gumbo σούπα, μαζί με το απολαυστικό Mac'N'Cheese, τους λουκουμάδες (Beignets) και τις γλυκιές τάρτες ημέρας.

Κι όλα αυτά σε έναν χώρο που σίγουρα βγάζει vibes από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Info
Po’ Boys BBQ
Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, 210-32.34.672

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.