Πού πάμε για φαγητό την Ημέρα της Γυναίκας;

explorers
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Πέντε διαφορετικές προτάσεις για γυναικοπαρέες κάθε γούστου.

Explorer’s Bar, NJV Athens Plaza
Με περίσσια κομψότητα και αύρα βρετανικού club, το εμβληματικό Explorer’s Bar είναι μια από τις επιλογές σας αν θέλετε να δώσετε έξτρα χάρη και πολυτέλεια στη μέρα αυτή. Εκεί σας περιμένει κρύο και ζεστό finger food, γλυκά και house wine με 30 ευρώ/άτομο, αλλά και ζωντανής μουσικής και τραγουδιού από τον αγαπημένο Δάκη καθώς και τους Π. Δέρβο και Ε. Περβαινά. Info: Βασιλέως Γεωργίου Α’2, Πλατεία Συντάγματος, 210 3352400.

Noel, κέντρο
Στο πάντα χριστουγεννιάτικο Noel, αυτή την Πέμπτη θα πάτε κυρίως για να δοκιμάσετε εκπληκτικά κοκτέιλ με γυναικεία υπογραφή από έξι γυναίκες της αθηναϊκής bar σκηνής. Η Λωρέττα Τόσκα (Theory Bar), η Δήμητρα Αντωνακοπούλου (360), η Χριστίνα Φωκά ( Peace of Mind), η Μυρσίνη Σπανέλη (Blends), η Χριστίνα Δαλιάνη (Bella Vespa) και η Άντζελα Μαριδάκη (Diageo Reserve Brand Ambassador) θα μοιραστούν το ίδιο… boudoir, πίσω από τα τρία μπαρ του Noel, και θα σερβίρουν κοκτέιλ με πηγή έμπνευσης σπουδαίες γυναικείες φιγούρες με αποστάγματα του Diageo Reserve portofolio από τις 21.00. Για να τα απολαύσετε, όμως, θα πρέπει να είστε φαγωμένες, γι’ αυτό περάστε πρώτα από το υπέροχα διακοσμημένο εστιατόριό του που θυμίζει γιορτή. Info: Κολοκοτρώνη 59Β, 698 991 6592.

Λάιμ bistro, Γκάζι
Στο διάσημο χορτφαγικό/vegan εστιατόριο δεν θα γιορτάσουν την ημέρα της γυναίκας όπως παραδοσιακά θα γίνει παγκόσμιως, αφού, όπως υποστηρίζουν, εκεί γιορτάζουν καθημερινά τη γυναικεία φύση. Θα τιμήσουν, όμως, τις γυναίκες και την επιλογή τους να το ρίξουν έξω, κάνοντάς τους 15% έκπτωση με κράτηση. Αν, λοιπόν, θέλετε να γιορτάσετε την Ημέρα της Γυναίκας με πιο cruelty free και οικονομικό τρόπο, κάντε την κράτησή σας άμεσα. Info: Δεκελέων 23, 698 008 3866.

Ο Τέντζερης και το Καπάκι, Περιστέρι
Για κάτι πιο παρεΐστικο, παραδοσιακό και μελωδικό, κατευθυνθείτε προς τον Τέντζερη και το Καπάκι στο Περιστέρι. Εκεί σας περιμένει μενού με απεριόριστη κατανάλωση με 16 ευρώ το άτομο με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής σε μια βραδιά που θα φάτε πολύ και θα διασκεδάσετε με τις φίλες σας, χωρίς πολλές σπατάλες. Info: Παναιτωλίου 6, Μπουρνάζι, 210 5765553.

Μποτίλια στο Γουδί
Αυτή την Πέμπτη, η Μποτίλια στο Γουδί θα κάνει το δεύτερο μέρος του Hot Dog Project, όπου μαζί με το ποτό σας… τρώτε όσο θέλετε. Το event δεν έχει καμία σχέση με την Ημέρα της Γυναίκας και σίγουρα δεν είναι για τις πιο λεπτεπίλεπτες, αλλά αν έχετε όρεξη να πάρετε τις κολλητές, να πιείτε το ποτό σας και να φάτε σαν να μην υπάρχει αύριο σε μια πιο… αντρική βερσιόν της γιορτής, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Info: Γ. Παπανδρέου 51, 213 0418155.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.