To Sale e Pepe «κλείνει» τη σεζόν και προσφέρει ένα best seller μενού

sale-e-pepe-pepe
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τo αγαπημένο βορειο-ιταλικό εστιατόριο Sale e Pepe στο Κολωνάκι ετοιμάζεται για Μύκονο και γιορτάζει τις τελευταίες νύχτες στην πρωτεύουσα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Sale e Pepe του Κολωνακίου μετρά ημέρες για τη θερινή σεζόν και ετοιμάζεται για Μύκονο.

Πριν, όμως, αναχωρήσει, θα προσφέρει για λίγες ημέρες, έως και τις 25 Μαρτίου, ένα νέο μενού με τις γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο!

Ο σεφ του Sale e Pepe, Ivan Ottaviani

Το Best  Seller Menu θα κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν στην Αθήνα και μπορείτε να το απολαύσετε στην τιμή των 30€/άτομο. Στις επιλογές του θα βρείτε βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο και μανιταράκια, με Caspian Keta Χαβιάρι Malossol για ορεκτικό, tortelli γεμιστά με γλυκιά  gorgonzola  και αχλάδια  με φρέσκο βούτυρο, καρύδια και ρόκα ή tagliolinini με βασιλικό κάβουρα και τοματίνια για πρώτο πιάτο, κοκοράκι εκτραφέν με καλαμπόκι, γεμιστό με λουκάνικα Τοσκάνης και καραμελωμένα πικάντικα σύκα, με πατάτες αρωματισμένες με δενδρολίβανο ή γαρίδες με κρούστα από ζυμάρι βιολογικό κριθάρι με σαλάτα μάνγκο, εσπεριδοειδή, κάπαρη, σάλτσα φρέσκιας τομάτας κονκασέ με σέλερι και καυτερή πιπεριά για κυρίως πιάτο και fondant σοκολάτας με mascarpone και φρέσκιες φράουλες ή σορμπέ πορτοκάλι με σάλτσα εσπεριδοειδών και μύρτιλα για επιδόρπιο, με ένα ποτήρι κρασί.

Info
Sale e Pepe
Αριστίππου 34 Κολωνάκι, Λυκαβηττός, 210 7234102,
ώρες λειτουργίας: Τρίτη - Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30  Δευτέρα κλειστά.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.