Ένα ξεχωριστό πρωινό από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και τη Nespresso

nespresso
ΤΡΙΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Γευτείτε το τέλειο πρωινό με τις εκλεκτές ποικιλίες της Nespresso και τη βοήθεια του σεφ Πάνου Ιωαννίδη, που σε λίγη ώρα θα μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε σε ένα live workshop.

Ποια είναι η αγαπημένη σας πρωινή συνήθεια; Σας αρέσει να ξεκινάτε την ημέρα σας δυναμικά με έναν έντονο Espresso ή ενδίδετε στον απόλυτο πειρασμό ενός Cappuccino;

Το μόνο βέβαιο είναι πως κάθε συνήθειά σας γίνεται ξεχωριστή όταν συνοδεύεται από μία Εκλεκτή Ποικιλία της Nespresso. Για ένα πρωινό με έντονες και ιδιαίτερες αρωματικές νότες, επιλέξτε μία από τις ποικιλίες καφέ Dharkan, Arpeggio ή Ristretto. Διαφορετικά, χαρίστε απαλό και μεταξένιο χαρακτήρα στα πρωινά σας με μία ποικιλία καφέ Livanto, Cosi ή Volluto. 

Η Nespresso και ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα πρωινό, όπου η γαστρονομία και η απαράμιλλη ποιότητα των Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso συναντώνται. Για να παρακολουθήσετε το workshop live, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Nespresso στο Facebook σήμερα στις 10.00-10.30 π.μ.

Γιατί όποια και να είναι η πρωινή σας συνήθεια, η Nespresso μπορεί να την κάνει μοναδική μέσα από τη μεγάλη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών, μηχανών και αξεσουάρ που προσφέρει!