Η εαρινή ισημερία θα είναι νόστιμη St’ astra

stastra Dimitris G.Skordas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Στις 21/03, στην εαρινή ισημερία, καλωσορίστε την άνοιξη... St' Astra, σε ένα ξεχωριστό Food and Wine pairing.

Αυτή την Τετάρτη 21/3, η ημέρα και η νύχτα θα έχουν ίση διάρκεια. Εκμεταλλευτείτε το και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία στο εστιατόριο St’ Astra του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, όπου ο σεφ Δημήτρης Κανταράκης θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο food and wine pairing μενού, μαζί με τη Θεολογία Αναστασοπούλου (Trinity Wines) στο ρόλο της επιλογής των κρασιών.

Συγκεκριμένα, το μενού θα περιλαμβάνει amuse bouche με xτένια και γαρίδες gremolata με chili και μάραθο, gazpacho με αγγούρι και γιαούρτι, φρέσκο κόλιανδρο και λαβράκι ταρτάρ (συνδυάζεται με Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχούδι-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος), μπακαλιάρο, baby κολοκύθι, ζωμό από όστρακα, χαβιάρι και λάδι από βαλεριάνα (συνδυάζεται με Nassitis Vassaltis Vineyards, Ασύρτικο–Αθήρι-Αηδάνι, ΠΟΠ Σαντορίνη), φραγκόκοτα και πορτοκάλι meyer, ψητά παντζάρια και ανοιξιάτικα λαχανικά (συνδυάζεται με Voroinos Κτήμα Silva Δασκαλάκη, Βιδιανό, ΠΓΕ Κρήτη), ribeye, dry aged, με λευκό καρότο, τραγανό πράσο, μανιτάρι τρομπέτα τουρσί και κρέμα από καπνιστά κρεμμυδάκια (συνδυάζεται με Νεμέα Κτήμα Αϊβαλή, Αγιωργίτικο,ΠΟΠ Νεμέα) και επιδόρπιο μαντολάτο semifreddo με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και φράουλες σε ζύμωση (συνδυάζεται με Όψιμος Τρύγος, Κτήμα Παπαργυρίου, Μοσχάτο-Ασύρτικο, ΠΓΕ Κόρινθος) σε τιμή κατ’ άτομο 48€.

Πιείτε στην υγειά της άνοιξης και δοκιμάστε ιδιαίτερες γεύσεις σε μια ιδιαίτερη ημέρα της όμορφης αυτής εποχής.

Info
St’ astra Ξενοδοχείο Radisson Blu
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, 210 8894550
*Δωρεάν parking εντός ξενοδοχείου