Στο Hilton το Πάσχα θα είναι γευστικό

hilton
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Δεν έχετε κανονίσει εξορμήσεις για φέτος το Πάσχα; Κανένα πρόβλημα! Αν μη τι άλλο, θα το περάσετε γευστικά και απολαυστικά, αν περάσετε μια βόλτα από το Hilton και ανακαλύψετε τις πασχαλινές του προτάσεις.

Έναν πρωτότυπο συνδυασμό ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων με κοσμοπολίτικο στυλ, που θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στις εορταστικές μέρες, προσφέρει φέτος το Hilton Αθηνών και το εστιατόριο Βυζαντινό, το οποίο αξίζει να επισκεφτείτε για ένα γευστικό και προσεγμένο Πάσχα.

Η Μ. Παρασκευή είναι ημέρα νηστείας και το εστιατόριο Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα εδέσματα και θαλασσινά. Το Μ. Σάββατο, το αναστάσιμο δείπνο έχει την απαραίτητη λαμπρότητα και περιλαμβάνει μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Την Κυριακή του Πάσχα, γιορτάστε με ψητό αρνί, κοκορέτσι, κόκκινα αβγά και παραδοσιακό μπουφέ με σαλάτες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα, όπως παϊδάκια με δενδρολίβανο, κόκορα με μακαρόνια σκιουφιχτά και γαρδουμπάκια με κόκκινη σάλτσα. Ο μπουφές γλυκών θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός με το συντριβάνι σοκολάτας και παραδοσιακά γλυκά ταψιού όπως γαλακτομπούρεκο, ραβανί, καρυδόπιτα, αλλά και προφιτερόλ, πάβλοβα και σου καραμέλας. Όλη αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα θα ενισχύσει και ζωντανή ελληνική μουσική, ενώ τα παιδιά, σε μια χαριτωμένη γωνιά εντός του εστιατορίου, θα διασκεδάσουν με τον ανιματέρ, όσο οι γονείς θα απολαμβάνουν το γεύμα τους. Θα υπάρχει, μάλιστα, και χαμηλός μπουφέ για να μπορούν να σερβίρονται μόνα τους κι έτσι να συμμετάσχουν κι εκείνα στη διασκεδαστική εμπειρία του μπουφέ.

Ο καλύτερος επίλογος για το εορταστικό τετραήμερο; Το οικογενειακό γεύμα στο Βυζαντινό τη Δευτέρα του Πάσχα με παιδική γωνιά και μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών γεύσεων. Το Βυζαντινό προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ κατά τη διάρκεια των γευμάτων και τα παιδιά έως 5 χρονών τρώνε δωρεάν, ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση.

Όσο για το Galaxy Bar, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα θ’ ανοίξει τις πόρτες του από τις 3:00 το μεσημέρι για να πάρετε τον καφέ ή το ποτό σας στην εντυπωσιακή βεράντα του με θέα την ανοιξιάτικη Αθήνα.

Κι αν θέλετε να ολοκληρώσετε τη γευστική εμπειρία με χαλάρωση και αλλαγή περιβάλλοντος, το Hilton Αθηνών διαθέτει μια εκπληκτική προσφορά διαμονής: €179 το δίκλινο με πρωινό και €129 το δεύτερο δίκλινο για τα παιδιά.

Info
Hilton Αθηνών
Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281400