Η Πρωταπριλιά στη Στροφιλιά δεν είναι ψέμα

strofilia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Αυτή την Κυριακή, υποδεχόμαστε τον Απρίλιο χωρίς… ψέματα, αλλά με πολύ κρασί!

Το Οινοποιείο της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 1 Απριλίου, από τις 11:00 π.μ έως τις 4:00 μ.μ., και μας προσκαλεί όλους σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων κάτω από τη δροσιά της πέργκολας παρέα με τις μουσικές επιλογές του Τάσου Λακέ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε όλα τα κρασιά του κτήματος, τις νέες εσοδείες, αλλά και το Σαββατιανό της Στροφιλιάς που μόλις κυκλοφόρησε και να τα απολαύσετε με τους φανταστικούς μεζέδες από τo πρώτο κινητό Food Truck της Αττικής, που για τρίτη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται εκεί. 

Φέτος, μάλιστα, η Στροφιλιά, θα έχει τη χαρά μαζί με όλους του νέους και παλιούς φίλους της να καλωσορίσει και τους ποδηλάτες του Cycling For Wine και τον Θέμο Νικολετόπουλο που οργανώνουν τον 9ο ποδηλατικό γύρο Οινοποιείων Αττικής με έδρα τη Στροφιλιά.

Μπορείτε, επίσης, να περιηγηθείτε στο οινοποιείο της Στροφιλιάς παρέα με τον οινολόγο του οινοποιείου και να μυηθείτε στα μυστικά της οινοποίησης (Ξεναγήσεις 15': 12:30 - 13:30 - 14:30), ενώ όλα τα κρασιά θα πωλούνται σε ειδικές τιμές και θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για δώρα, με αφορμή και το Πάσχα.

Info
Οινοποιείο ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, Θέση Πατητήρια, Αναβύσσου|
(οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα)
22910 41650 και 6944052851