Γιορτάζοντας την Ημέρα των Ευχαριστιών...

giortazontas-tin-imera-ton-euxaristion

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το εστιατόριο Βυζαντινό του ξενοδοχείου Hilton διοργανώνει για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, Ημέρα των Ευχαριστιών, ένα ξεχωριστό δείπνο για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι ετήσια παραδοσιακή γιορτή που ξεκίνησε από τη Βόρεια Αμερική και γιορτάζεται κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκειά της, απονέμονται ευχαριστίες προς τον Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε ο κάθε αγρότης στο τέλος της σοδειάς.

Η πρώτη γιορτή των ευχαριστιών πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 16ου αιώνα σε περιοχές του σημερινού Καναδά. Από τις αρχές του 17ου αιώνα ο εορτασμός άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών θα γιορτάσει και το Βυζαντινό του Hilton στις 22 Νοεμβρίου με έναν πληθωρικό μπουφέ και γιορτινή ατμόσφαιρα. Στον μπουφέ του θα βρείτε θαλασσινά, πλούσιες σαλάτες, πλατό τυριών και αλλαντικών, ψητό αρνί και σολομό, μοσχαρίσιο φιλέτο και φυσικά, την παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση και πολλά παρελκόμενα. Και τα επιδόρπια θα είναι πολλά, με την γλυκιά κολοκυθόπιτα σε πρώτη θέση.

Πληροφορίες: Βυζαντινό, Hilton, Β. Σοφίας 46, 210 7281000, 43,5 ευρώ/άτομο.