Foodex: γεύσεις από όλη την Ελλάδα καταφτάνουν στο μετρό Συντάγματος

foodex
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Μέσα στον Απρίλιο, το μετρό Συντάγματος θα γεμίσεις με γεύσεις και αρώματα από όλη την Ελάδα, στην 20η Επετειακή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, Foodex, όπου… έχουμε να γευτούμε πολλά!

Για έξι ημέρες από 19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018  θα πραγματοποιηθεί η 20η επετειακή έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα και όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, να διαλέξουμε και να δοκιμάσουμε προϊόντα από όλη την Ελλάδα, από τις συμμετέχουσες εταιρίες.

Οι επισκέπτες αναμένονται περισσότεροι από 15 χιλιάδες και η έκθεση είναι η παλαιότερη και η πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο, όπου παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από οκτώ χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, οργανώνεται και μια δράση συλλογής τροφίμων για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, από την ΕΡΤ και την Foodex. Σε αυτή την προσπάθεια καλούνται οι επισκέπτες, οι εκθέτες αλλά και οι εταιρείες του κλάδου Τροφίμων & Ποτών να συνεισφέρουν με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλεχθούν στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους. Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (19 έως 21 και από 23 έως 25 Απριλίου 2018) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Info
https://www.foodex-retail.gr/