Ένα σοκολατένιο σεμινάριο ετοιμάζεται στην Luxor Patisserie

sokolata
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η σοκολάτα, ο παντοτινός μας πειρασμός, παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο λίγο πριν φύγει ο Απρίλιος, στο πιο γλυκό σεμινάριο της άνοιξης -και της πόλης.

Αν η σοκολάτα είναι η γεύση που αγαπάτε, το σεμινάριο αυτό είναι ιδανικό και σας καλεί την Πέμπτη 26/4 στην Luxor Patisserie στο Μοσχάτο, για να τη μάθετε και να την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Συνταγές με κύριο συστατικό τη σοκολάτα που συνδυάζεται με άλλες γεύσεις, καθώς και υφές μαλακές, αφράτες και τραγανές, είναι κάποια από αυτά που θα μάθετε στο σεμινάριο, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει:
-Τούρτα σοκολάτα-πορτοκάλι, mousse πορτοκάλι, mousse σοκολάτα, ζελέ σοκολάτας, αφράτο μπισκουί σοκολάτας, διάφανο γλάσο και τραγανό στεφάνι
-Ατομικό γλυκό με namelaka σοκολάτα, καραμέλα εξωτικών φρούτων σε βάση σοκολάτας .
-Ατομικό γλυκό με τραγανό μπισκότο, τραγανή στρώση ενδιάμεσα, κρέμα σοκολάτας, καραμέλα σοκολάτας, mousse chocolat, velvet επικάλυψη.

Στις παροχές του σεμιναρίου περιλαμβάνεται συνταγολόγιο, πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου, snack, καφές, αναψυκτικά, ελαφρύ γεύμα, όλα με κόστος συμμετοχής 90 ευρώ.

Info
Luxor Patisserie
Πάτμου 3 Μοσχάτο
στις 26/4, 8.30 έως 16.00, για κρατήσεις θέσεων: [email protected] και 6945648786.