Στο νέο street food της Αθήνας πρωταγωνιστεί η πάπια

pecking-duck
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το Peking Duck ετοιμάζεται να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στην Πανόρμου και να μας σερβίρει τηγανητή πάπια στο χέρι.

Ο Άλσι Σινανάι κατέφτασε στο Νέο Ψυχικό από τη Μύκονο, φέτος τον χειμώνα, με το κρεατοφαγικό Wolves of Kitchen, αλλά ως επίμονος και ανήσυχος σεφ, δεν επαναπαύεται. Γι’ αυτό και ετοιμάζεται να συστήσει στο αθηναϊκό κοινό λίγο καλύτερα την πάπια, χωρίς φανφάρες και πολυτελή τραπεζομάντιλα. Ετοιμάζεται να μας δώσει πάπια «στο χέρι», για να την απολαύσουμε ως ένα διαφορετικό street food.

Το εγχείρημα θα ακούει στο όνομα Peking Duck και ετοιμάζεται να ανοίξει στην Πανόρμου, για όλους τους γαστρονομικά περίεργους εκεί έξω, με ένα street μενού, όπου η πάπια φυσικά θα πρωταγωνιστεί, θυμίζοντας κάτι από Κίνα.

Τι ακριβώς θα βρείτε στο Peking Duck; Καταρχάς εγγύηση στο κρέας, αφού πίσω του «κρύβεται» ο master του είδους, Άλσι Σινανάι. Κατά δεύτερον, θα μπορείτε να δοκιμάσετε τραγανή πάπια ψημένη σε αυθεντικό καντονέζικο στυλ, αλά China Town, σε χάρτινα κυπελλάκια, σε μερίδες που εσείς επιθυμείτε (ακόμη και ολόκληρη την πάπια, για το σπίτι).

Ακόμη, όμως, κι αν η πάπια δεν είναι η αγαπημένη σας επιλογή, σας περιμένει τραγανός χοιρινός λαιμός ή κοιλιά (char siu), κοτόπουλο satay, ενώ φυσικά το ρύζι δεν μπορεί να λείπει, είτε τηγανητό, είτε στον ατμό.

Στο Peking Duck θα μπορείτε να απολαύσετε τις νοστιμιές του από το πρωί, με επιλογές πρωινού όπως ρύζι με μάνγκο και γάλα ή αλμυρό πόριτζ.

Αναμένουμε λοιπόν από μέρα σε μέρα!

Info
Peking Duck
Πανόρμου 105 (πλησίον στάσης μετρό Πανόρμου)
698 030 4114