Το Zinglee είναι το νέο all-day bistro της Τσακάλωφ

zinglee
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι επιλογές στο Κολωνάκι πληθαίνουν ακόμη περισσότερο και σε αυτές έρχεται να προστεθεί και το Zinglee, ένα νέο all-day στέκι που προέρχεται από την οικογένεια των Νice n Easy.

Τα Nice n Easy εστιατόρια στο Κολωνάκι και στην Κηφισιά που αγαπήσαμε για την bio φιλοσοφία τους μεγαλώνουν την οικογένειά τους, με μια νέα προσθήκη, στον παλιό χώρο του Pepe, και το όνομα αυτής… Zinglee. Μην ψάχνετε να βρείτε τι σημαίνει. Η ονομασία του προέρχεται από τις λέξεις zing (ενέργεια, ενθουσιασμός) και glee (χαρά και απόλαυση), που ενώθηκαν μαζί σε μια λέξη, γεμάτη υποσχέσεις.

Πίσω από το νέο εγχείρημα βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και Χρήστος Αθανασιάδης που δημιούργησαν τα Nice n Easy, συνεχίζοντας κι εδώ τη bio φιλοσοφία σε μια all-day και πάλι κατάσταση.

Μεσογειακό μενού, ελληνικά, προσεγμένα προϊόντα και πρώτες ύλες, υπερτροφές και υγιεινή διατροφή, όλα έχουν θέση στο μενού του Zinglee, με τον executive chef Χρήστο Αθανασιάδη και chef de cuisine, Ζώη Γαρουφαλή, να δημιουργούν ιδιαίτερα, γευστικά πιάτα, τόσο για brunch, όσο για μεσημεριανό και βραδινό.

Μερικές από τις επιλογές του είναι ο μουσακάς με ψητά λαχανικά, αρνίσιο κιμά και κρέμα από κατσικίσιο γιαούρτι, το rib eye με φασκόμηλο και πικάντικη σάλτσα ντομάτας σε strozzapreti (είδος ζυμαρικού) από αλεύρι κόκκινης φακής, το μοσχαρίσιο ταρτάρ με κοζανίτικη τρούφα και πολλά άλλά, με επιλογές από φρέσκες σαλάτες, αλλά και μπέργκερ, μεταξύ άλλων.

Για τους πιο πρωινούς τύπους σερβίρεται πρωινό και brunch με αφράτα pancakes σε διάφορες παραλλαγές, όπως αυτά με φρέσκα φρούτα, βιολογική κορινθιακή σταφίδα και maple syrup, αλλά και smoothies, χυμοί, καφέ, για να ξεκινήσει η μέρα καλά και γευστικά. Οι gluten-free, βιολογικές και χορτοφαγικές επιλογές φυσικά δεν λείπουν από το μενού.

Κι όλα αυτά σε ένα χώρο με δερμάτινους καναπέδες, τραπέζια με ξύλο και μάρμαρο, καθρέφτες, που είναι έτοιμος να υποδεχτεί και ιδιαίτερες βραδιές, με θεματικά πάρτι (βλέπε Boogie Thursday με ντίσκο μουσική), dj sets και κοκτέιλ έμπνευσης Σταύρου Πατουχέα.

Όπως και η ονομασία του, το Zinglee δείχνει να τα συνδυάζει όλα.

Info
Zinglee
Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι,
210 3608591