Το Chocolate Fest θα δώσει στην Τεχνόπολη γεύση σοκολάτας

sokolata
ΤΡΙΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το Chocolate Fest, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην πιο αθώα και ταυτόχρονα ένοχη απόλαυση της ζωής, έρχεται από τις 14 έως τις 17 Φεβρουαρίου σ’ ένα ερωτικό και γευστικό τετραήμερο.

Λάτρεις της σοκολάτας και του… έρωτα απανταχού ενωθείτε και κατευθυνθείτε προς την Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14/2 και για 4 ημέρες, το όνειρο και όραμα που είχαν εδώ και χρόνια και περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της σοκολάτας της χώρας, θα γίνει πραγματικότητα.

Γι’ αυτό το σοκολατένιο τετραήμερο, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας, με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους. Εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών». 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν workshops, happenings, θεματικά περίπτερα, dj set, live cooking από διάσημους chef και εκπαιδευτικές εκθέσεις καθώς και πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, στα workshops σας περιμένουν η Γωγώ Δελογιάννη, η Ελένη Ψυχούλη, ο Άρης Φλόκας, η Madame Ginger, o Τάσος Θεοδοσιάδης και πολλοί άλλοι για σοκολατένιες δημιουργίες, ενώ σε live cooking θα απολαύσετε τη Γωγώ Δελογιάννη, την Μάγκυ Ταμπακάκη, τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη, τον Χρήστο Γλωσσίδη, την Ελλένη Ψυχούλη, τον Γιώργο Τσούλη και πολλούς ακόμη.

Αν μπορείτε να αντέξετε πολλή σοκολάτα μέσα σε 4 ημέρες, τότε το Chocolate Fest είναι για εσάς.

Info
Chocolate Fest
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων14–17 Φεβρουαρίου 2019
ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 16:00 – 21:00, Παρασκευή 16:00–21:00, Σαββάτο 11:00–21:00, Κυριακή  11:00–21:00, Γενική Είσοδος: 3€